![]() |
sub JENSEN
As dori sa aud cateva idei referitoare la brandul JENSEN
E ok? se preteaza la SQ? (2x12 inch JENSEN ) le-am ascultat pe o masina si se aud foarte tare dar eu incerc sa scot calitate nu db. |
Re: sub JENSEN
e bun ...am avut pe fiat si se auzea bine , pluis ca parca aveam masaj in scaun :))
|
Quote:
Quote:
|
Omul nici nu a specificat modelul si i-ai spus ca nu e ok..presupun ca ai ascultat toate modelele de la ei...
|
Cunosti vreun model care te-a impresionat ? (sigur nu am avut ocazia sa le ascult pe toate, dar 4 modele mi-au fost de ajuns sa-mi fac o impresie)
Cel mai frecvent folosite sunt XS1212, care-si permite o cursa de 4mm, la 150 rms, comparativ de exemplu cu un Titanium GZTW 30T sau AW1251T (entry level), chiar nu are nimic de spus. |
difuzoarele sunt albastre cu membrana foarte lata poate va ajuta, nu stiu ce model sunt.
Daca incerc o cutie sealed ar fi mai bine? REPET, nu vreau sa am 120db in masina, prefer 80 db cu bass bun decat 120db cu bass prost |
Fa-le o incinta corespunzatoare eventual sealed si foloseste un amplif care sa aiba control foarte bun..si vezi ce iese..
Bafta! |
Quote:
In cazul in care nu vei fi multumit, o poti ulterior acorda pe un BR. Spor la treaba |
joi sau vineri o sa le montez pe masina sa fac testele de rigoare, daca nu e pe placul meu o sa va anunt si o sa am nevoie de ajutorul vostru pentru realizarea unei cutii.
Multumesc |
Ok.
Le-am montat, SPL mare. Basul e ok insa vreau sa fie mai lung si sa scada mai mult in frecventa. O alta problema o reprezinta bandourile de pe usi....sper zilele astea sa le prind mai bine pentru ca vibreaza rau de tot....si la exterior termin. Problema mare vine la interior unde ar trebui sa izolez masina Tinand cont ca e hackback si coupe....cu ce ar trebui sa izolez, ceva raport calitate pret bun. Nu vreau sa dau 5 milioane pe mp dar nici o tampenie de 10 lei mp APROPO cred ca toti aveti probleme cu oglina retrovizoare....se poate face ceva in sensul asta? cand e muzica data nu vad nimic in ea |
1 Attachment(s)
eu am asta..si imi place cum se aude...
|
crede-ma ca nu stiu cum arata pe dinauntru ca nu am desfacut difuzoarele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning