![]() |
Premii oferite de......
Super tari premiile campaniei sprite......
sub capac... Quote:
|
sa vezi acu ce vanzari sa aiba la promotzia asta.. :D :D adevaru ca-i foarte bun acest SPrite, este una din bauturile mele preferate..
|
Re: Premii oferite de......
Quote:
|
foarte serios.... intra pe www.sprite.ro
|
Ma apuc de baut Sprite ca si-asa ma saturasem de Cola :lol:
|
1 Attachment(s)
astia-s monstruletii:
|
Le-am vazut, da' asa arata si in realitate ?
Ar fi super tare :D |
Un fiat ca ala am gasit eu la 300$ .Merita? SSUper tari premiile
|
Dap,asa arata masinile in realitate.Poate castig si eu una,sa vezi ce fac cu ea.O dezmembrez :D .Respekt
|
Trabant cu 4 usi mah ???? :roll: :roll: :roll:
|
Bah ... da voi chiar nu atzi vazut reklama la televizor ???
Cu shau ala langa renaultul ala ... cu mecla de maimutza .. cu airbrush pe el .. . e tare reklama ... He He He ... |
reclama de pe tv e beton... felul in care prezinta masina.... bancheta rabatabila..si se vad niste gaini.... parbriz cu vizibilitate sporita..si da ala ..cu salopeta de praf... genial!!!
|
vedeti ca de la toate sucurile astea... sprite cola fanta frutti fresh... etc
se face cancer la esofag la greu... a crescut cu 58% .. nr de cancer la esofag.. for real... mai bine prigat cappy sunt un pic mai sigure... dar totusi... nu m-ar deranja fiat-ul ala 850 :) deci sprite pana se termina promotia :) :) |
Cancer la esofag ???
Nasol .. trebuie sa ma documentez mai bine .. Anyway // TOATE PRODUSELE CE CONTIN COLA VA DISTRUG FICATUL !!! Eu m-am dat de acum 1 an pe NeCarbogazoase , cat mai naturale .. adica cappy , Prigat , etc , EXCLUS COLA , eventual daca vreau cofeina beau o cafea sau imi fac un ness... Deci ... Ptr cei ce nu stiau : Luatzi o bucatzica de ficat de porc , vaca , etc si bagatzi-o intr-un pahar de COLA ... si lasatzi-l 1 zi .... A 2-a zi va garantez eu ca ficatul espectiv va fi VERDE ! Si puteti sa facetzi la fel cu un Nectar , un suc natural sa vedeti ca nu se intamplanimic .. ramane la fel ... Deci ... sfatul meu ... QUIT COLA ptr ca va rupe in 2 ficatul + ca da dureri de gat , cap , stomac + probleme cu digestia ... Va urez in final ... Multa Sanatate ... !!! |
Ia uite unde erau doftorii... :P :P :P :P
Santose, nu tu esti ala cu gura la sticla de Mepsi mereu ??? Si hai frate... Hai, nu Cola, dar sucuri naturale ??? :? :? :? Zic astia ca esti muiere nene... :wink: Mai ceri si o salata de cruditati si ala esti... TRAIASCA BEREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning