![]() |
Incarcare cu freon AC - Cluj
Unde la Cluj si la ce pret ?
|
Re: Incarcare cu freon AC CJ
AutoDoc 150 lei
|
Quote:
acuma e 180-200 de lei, si poate creste in functie decat freon trebuie. |
alte sugestii? -ca am nevoie si eu
|
am fost la autodoc. 200 ron ii incarcarea
|
le poate muta wob la chat si totul e OK
on topic: am auzit ca sunt dinastia ce fac incarcare cu freon pt frigidere si baga si in masini la preturi bune. Te tine 1 an maxim treaba, dar nu stiu exact unde :( |
Quote:
TEL: 0740-099333 |
de ce stiam ca nu-i chiar cea mai buna idee sa folosesti freon de la frigider pe instalatiile de la autoturisme?
si totusi e chiar asa de enorma suma de 200 de lei pentru un reincarcat incat sa fii nevoit sa apelezi la alternative de genul asta? |
Quote:
In cazul meu, la numarul afisat se face cu 100 ron. Acuma fiecare cu parerea lui. |
Re: Incarcare cu freon AC - Cluj
200 e pret mare. Si eu mi-am incarcat la un prieten ce se ocupa cu frigidere. Merge f bine. parerea mea ;)
|
Quote:
freon tot freon e. Cea mai mare prostie ai zis acuma ,,,,poate mai mare ca si tine . freonul trebuie sa fie specific cu cel ce este recomandat pentru compresorul tau si trebuie ulei pentru el. |
0746105763
cu 100 ron mi-am incarcat eu anul trecut l-am sunat pe om de ceva vreme si a zis ca ar costa acuma intre 100-120 ron |
de asemenea incarcat cu freon pentru auto puteti gasi la 0742583175. preturi negociabile, de criza :lol:
|
Quote:
Iar la insulta aia cu prostia, n-am sa-ti raspund. esti mai destept, ce sa fac... |
200 RON mi se pare scump in conditiile in care nu iti verifica instalatia inainte de incarcare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning