![]() |
suspensie
salut, am un golf 4 1.6 16 v si de curand am pus jante pe 17 si as vrea sa l mai cobor din suspensie, se poate face vreo modificare la suspenia originala a masinii.. sau este nevoie sa mi pun una sport pt a o face mai joasa, sta prea ridicata :D si ii sta urat
daca stie cineva, va rog sa mi spuneti si mie. multumesc |
Re: suspensie
arcuri sport..nu are nimeni..o modificare ceva sa nu mai fie asa inalta
|
sal
suspensie sport sau o varianta mai ieftina arcuri sport |
sau o varianta si mai ieftina...sa incalzesti arcurile si sa le lasi mai jos cu 3-4 cm... sau cat vrei... asta in caz ca nu ai jante foarte late, ca sa-ti atinga. dar o sa ai probleme cand bagi 2-3 persoane in spate, ceva bagaje...si daca mai ai si rezervorul plin....
|
Salut,
Parerea mea este ca nimic nu este mai ieftin si mai bun ca o suspensie sport completa. Daca aveai un junghi de masina mai ziceam sa faci improvizatii dastea dar totusi ai o masina ca merita sa investesti bani intr-o suspensie sport. stange bani si cumparati una la 1700-1800 RON. |
suspensie sport este singura varianta nu fa improvizati poti sa tai din arcuri sa faci ce vrei dar o sa faca balans si nu ai rezolvat nimic
|
Quote:
preturi super bune |
Quote:
|
sal
eu iti recomand sa-ti iei o suspensie sport reglabila pe inaltime |
Am vazut ca e un biat din timisoare care iti aduce la vreo 250 euro., nu stiu ce firma sunt si nici eu nu ma pricep asa bine ....si eu sunt interest da mai caut.....
|
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...da-modele.html ii pe stoc suspensia si chiar merita .
|
da, asa este :) s-a scumpit putin adica 260euro insa merita toti banii suspensia, este cea mai potrivita pentru a avea o masina trantita in oras fara sa te scuture asa tare cum o fac cele scumpe (de la firme cu renume) care pentru o masina de zi cu zi (si mai ales in Romania) nu le vad rostu
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning