![]() |
Porsche 911 (997) Turbo
5 Attachment(s)
Porsche 911 (997) Turbo - detalii si fotografii oficiale
Acesta va debuta la Geneva Motor Show luna aceasta, si va ajunge in showroomuri incepand din iunie. Porsche 911 (model 997) Turbo, cu un motor 3.6 litri boxer, are la dispozitie 480 hp la 6000 rpm si un cuplu de 650nm in intervalul 1950 - 5000 rpm. Aceste valori se datoreaza turbinei cu geometrie variabila, introdusa in premiera pe un motor pe benzina. Pentru a pune puterea pe asfalt, 911Turbo dispune de un nou sistem all-wheel drive si de un ambreaj multidisc controlat electronic. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face in 3,9 secunde in cazul cutiei manuale in 6 trepte, si in 3,7 secunde cand transmisia este una automatica Tiptronic S. Viteza maxima la care poate ajunge 911 turbo este de 310km/h, pentru ambele variante de transmisie Performantele pot fi usor imbunatatite daca se opteaza pentru \"Sport Chrono Package Turbo\", ce permite ca pe o durata de pana la 10 secunde, la apasarea completa a pedalei de acceleratie, presiuna in turbina sa fie crescuta cu 0.2 bari obtinandu-se astfel un surprlus de aproximativ 60 de newton-metri. Pretul de baza va fi de aproximativ 115.000 Euro ps: ati putut vazut pozele \"spion\" aici https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=313663#313663 |
hmm nimic nou,,,,acelasi design ... nu avem ce spune porsche-ul porsche ramane! :)
|
Old same ... , Old same! ... :( Porsche
|
super masina - super CHILIPIR!
|
doar niste schimbari minuscule la aspect ... aproape insesizabile ...
ce se mai poate zice ... e porsche |
cat are in bord asta ??? ca nu vad bine :shock: si cati hp incap in motoru ei ???
|
produsul final este cu totul deosebit in detalii !
exista diferente fata de modelele anterioare ! |
super tare masina,nimik de zis,intodeauna a artat si cred ca intodeauna o sa arate.superba
|
S-au intrecut pe ei insisi. Cu adevarat o supermasina .PORSCHE RULES!!!! :peace:
|
o fi el la fel dar mie mi se pare ca nu se mai ridica eleronu la viteza, cum facea la celelalte modele
|
Ca se ridica eleronul sau nu , asta nu stiu, mie mi-i se pare ca 911 (toate seriile), in special derivatul , superbul 959 sunt cele mai frumoase masini si cred ca vor ramane din istoria automobilelor.
|
Frumos tare , dar parca au explodat preturile la cei de la Porsche , sau mi se pare mie? Modelele anterioare cam pe unde se situau?Vorbind de +1996
|
yupi yupi the new Turbo is in town....nu inteleg dc nu au lucrat pe motoru de 3.8 de la Carrera S....sau poate pe ala il pastreaza pt TurboS :D eu cred ca 3.7s pan la suta sunt pt cutia manual nu pt tiptronic...poate ma insel!! Dar e destul de rapida oricum...nu ma asteptam sa arate chiar asa....dar ma bucur k arata asa....e frumoasa rau!!!! sunt fan porsche...si imi plac cam toate porsche....intradevar..nu mai e chiar asa de mare dif cum a fost dintre 993 Turbo si 996 Turbo dar e destul de diferit si asta...mai ales k eleronu e o combinatie intre whail tail...si asta de pe 996..misto....si cred k se si ridica...exact k la 996Turbo!!
Porsche ..simply the best!!! |
nu are nimic cu adevarat nou in toata puterea cuvantului shi`a pastrat cam acelashi design
|
i like it a lo' 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning