![]() |
Colantari auto......
10 Attachment(s)
Colantari auto, modele din catalog sau personalizate, nu exista limita de model sau culoare. Autocolant de cea mai buna calitate marca Oracal si 3M, nu lucrez cu chinezarii, toate foliile sunt garantate, mai putin printurile, acelea le garantez doar daca se aplica strat de lac.
Pretul il veti afla abea dupa ce voi sti ce anume doriti dar estimativ pentru un model pe ambele lateralele masinii cu lungime de 3 metri la o culoare pretul este de 200 RON Y! [email protected] Telefon: 0727920635 |
Re: Colantari auto......
8 Attachment(s)
Cateva modele, poate va plac, in curand o sa fac un catalog mult mai detaliat...:oops:
|
4 Attachment(s)
UP...
|
te ocupi si de montaj ? ma intereseaza pretul pt un plafon de octavia 2 , negru mat
|
6 Attachment(s)
Quote:
New Pics... |
Salut,pentru colantarea unui plafon de e46 negru lucios cat costa cu tot cu montaj !Mersi
|
Orice masina orice culoare Plafon 80 RON, capota 120 RON, haion 100 RON
|
Da-mi un nr de telefon si zi mi cand pot veni sa il fac.Mersi
|
|
M-ar interesa mai multe stickere , gen cum e poza de mai sus postata de tine, ce stickere imi poti oferi?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Iti pot face orice, daca te referi la cele cu sponsori, uite ce am facut pana acum, imi spui ce anume vrei si eu iti fac, ai ID de mess si numar de telefon mai sus pentru mai multe detalii. |
Salut,ai telefonul inchis,vreau sa vin sa imi pui si mie plafonul.Se poate?Plec de acasa acum?
|
14 Attachment(s)
Modele noi, am atasat si arhiva cu toate pozele de mai jos....Sper sa va placa!:D
|
9 Attachment(s)
UP....si poze noi....
|
UP....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning