![]() |
San Andreas 4Tuning modding
As dori pe cineva cu care sa lucrez la modificarea jocului Grand Theft Auto: San Andreas.Eu vreau sa facem o versiune 4tuning in special pt drifturi .. in concluzie sa fie tot jocul bazat pe tuning si streetracing.
Se ofera cineva? :D :lol: As avea in special nevoie de cineva care sa se priceapa la sunet si la texturi .. restul ne descurcam noi :) |
Re: San Andreas 4Tuning modding
m-as oferi eu daca vrei ca am modificat niste masini si mai modific ca stiu ce si ce sa lucrez cu zmodeler-ul
|
Va ajut si eu cu orice stiu sa fac.
|
daca aveti timp cautati pe net era o varianta de san andreas facuta nu stiu pentru ce tara si daca e va puteti folosii de unele chestii de acolo!Multa bafta;)
|
Interesanta idee!!
Eventual ar fi fenomenal sa fie cu masini ale membrilor. Cu copyright,bineinteles :) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
poi ma frati mei cand ne apucam ca eu deja m-am apucat de am facut niste masini uitati . Astept idei si pareri despre masinile astea si sfaturi cum sa arate gta sa 4tuning oricum este de lucru dar mergem si pe planul asta ! Hai 4tuning
|
Deci e mult prea jmecher :|
Felicitari! Cat ocupa,daca vrei sa faci upload? |
Quote:
|
23 Attachment(s)
uitati inca niste poze cu masinile
|
9 Attachment(s)
Deci e foarte tare... Am jucat si eu cu Renault 12 Gordini,tot de Cristi facuta. Merge bine,nu sunt buguri.
Am facut si ceva poze la R12 |
Quote:
|
nu mai posteaza nimeni pe aici?
|
daca e de unde pot sa fac si eu rost de pack ca am chef sa testez gordinii si Olcitu;)
|
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...s-4tuning.html nou topic al lu gta sa 4tuning intrati si veti vedea transformarile
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning