![]() |
Vectra B x20xev
2 Attachment(s)
am revenit la opel vectra b
fosta era 1,6 16v 101cai cam putini... de data asta un motor mare 2,0 16v benzina 136cai (x20xev) . dotari : - 2Airbaguri , - 4Geamuri electrice , - Oglinzi electrice , - Computer bord , - Mahon , - Servo directie , - Proiectoare fata , - Pilot automat , - TC , ABS . -jante aliaj 15'' . da are si clima ,uitasem ! |
Re: Vectra B x20xev
Eu vad ca are consola de clima, nu are sau ai uitat sa precizezi?
|
Impresionanta
|
thnx ,
decamdata sta pe dreapta asteapta numere . |
Ne intalnim si aici :). Sa o stapanesti sanatos! Ai noroc ca a fost inmatriculata in Romania, ca altfel nu o mai cumparai:))
LE: Cauta niste jante pe 17 ca o sa arate mai bine;) |
mda ,thnx
deocamdata astept sa treaca 15 zile , acu sta p dreapta k nu pot sai pun nr mele pastrate |
intre timp sa rezolvat cu numerele ,
la partea mecanica sa schimbat dsitributia si placutele frana fata dar sa crapat parbrizu :( . |
frumoasa rau masinuta...o poza cu ea cu numerele puse?si din mai multe unghiuri?
|
3 Attachment(s)
imediat....
uite-o : |
frumoasa foc...sa o intretii si pe viitor la fel de frumoasa ca merita ;)
|
thnx .
ca imbuntatire am uitat sa mentinez ca iam adaptat comenzile de pe volan la mp3-ul pioneer care se vede in poze . |
Frumos Opel Vectra, e o masina puternica ;) , si lasa-o cat mai originala ca arata frumos.
Numai bine. |
iti vand eu jante de 17 pt ea..sau imi dai la schimb unele de 16 sau 15 + dif contact id mess: atodiresei_ionut
|
1 Attachment(s)
esti cam departe si o eventuala intanlire ne cam costa pe amandoi
totusi pune o poza ca sa vad modelu astea sint ?? >>> ce pret ? |
nu stiu cum se pun poze cauta pe net Rial CAmpo
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning