![]() |
Trabant sau Dacia
voi ce ziceti ?
la bani putini (10-15 mil ) ce merita mai mult ? |
Pai cine vrea sa nu aiba probleme cu tantarii si cu alte insecte....sa se bage la trabant :):) sau in loc de instalatie de fum in discoteca...
|
trabant domnu.. :) cu mici modificari arata si bine :D si mai ales daca-i schimbi si motorasu.. belea :D
|
La 10 milioane iei o dacie varza - cotet de animale de pe langa casa omului, ramane trabi (asta pentru ca in lista nu e trecut oltcitul :workout: )
|
ptr ca nu prea am vazut Oltcit la banii astia :(
Parerea mea e ca Trabant , nu ma contrazice nimeni ? |
Tracia (Trabant + Dacia)
CeReS: renuntzi la Impreza pentru un Trabi sau o autohtona ? :lol: |
ma bate gandul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
in loc de o anvelopa imi iau alta masina, iar cu banii ptr celelalte 3 o si tunez :lol: :lol: :lol:
|
kiar ma batea gandul asta vara sa iau un Trabant la 200 E , sa-l decapotez, i-l vopsesc in vreo 7 culori si ma plimb cu el pe litoral
asa de katerinka :lol: PS: topicul l-am deskis ptr un prieten care vrea sa-si ia masina si cam atatia bani are |
Dacia. Sa fim seriosi totusi ...
|
Mai bine iei o lada de carton care e mult mai ieftina decat un trabant si e facuta din acelasi material. Glumesti ? Pentru ce vrei sa iei trabantul sa distrugi stratu de ozon? La 15 mil iei o dacie care inca merge si daca mai bagi ceva bani in ea(vopsit , spoilere etc.) o faci sa semene a masina. Bafta!
|
eu unul nu mi-as lua trabant niciodata , la 15 mil iti iei o dacie care totusi mai seamana a masina si in timp ti-o faci pe gustul tau
|
dacia sau oltcit...lasa'l incolo de trabant :lol:
|
la banii ashtia vrea o masina care sa il taraie de colo in colo sau are pretentzia sa o si tuneze si sa o faca sa fuga?
|
Re:
Nu e vorba numai de tunat...ca dacie sau trabant tunat...tot una.Dar, pentru o masina..prefer dacia.nu stiu ce parere ai tu despre trabant?dar macar in dacie ii dai mai mult decat in trabant...(viteza).si oricum...decat cotetz de carton :lol: .A..si iti iei dacie..de necesitate, si mai tarziu iti iei si tu ceva de doamne ajuta la mana a 2-a...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning