![]() |
[VAND] Aprilia Leonardo Super Street
5 Attachment(s)
Vand Aprilia Leonardo Super street (limited edition), an fabr.2000 , 44.000km reali ,cu toate consumabilele schimbate inclusiv uleiul schimbat de 2 zile , motor 49.5cmc in 4timpi cu 4valve/piston 13cp ,racire pe apa cu radiator si ventilator , 2locuri , negru , 2 telescoape spate reglabile pe inaltime , semnale fata fumurii , cric lateral + cric pe 2 picioare , gume noi pirelli , frane pe discuri ventilate fata/ spate, arata si functioneaza excelent ,trage grav grav de tot , pe 202m a facut o gramada de masini inclusiv golf3 1.8 gt 90cp
scuterul este perfect de doua saptamani este in tara , sa circulat 20km cu el aici,are mici mici zgarieturi , ii lipsesc oglinziile si presurile de cauciuc , este inscris pe primarie + asigurare pret:1000euro putin neg. accept schimburi la 1400euro doar cu cross sau atv de firma |
Re: Vand Aprilia Leonardo Super Street
suna bine daca trage asa la 49.5 ma gandesc cum o fi daca ii pui un kit mai puternic
|
adevarul e ca motorul e de 125 , toate actele sunt de 49.5cmc
f.multe nu prea ai ce sa-i mai faci sa-i dea putere, ambreiajul si variatorul sa le schimbi si sigur ajungi pe la 130 , momentan merge 110 dar prinde imediat tinand cont ca are 140kg fata de un scuter normal care se invarte in jurul la 80kg, mult mai mare si mai confortabil ca un scuter , m-ai ales prin oras nu stai cu nimeni la discutii ,iti creste inima cand te plimbi cu el prin oras m-ai ales acum cand ii auzi noua toba LeoVince Sbk (no silence) 250euro a costat |
UPPPP 1000cash neg sau 1300 variante , am inclus si toba in pret , la jumatate din pretul de achizitie
|
Carburator sau Injectie?
|
carburator cred , habar nam dar cred ca e carburator cu 4valve/piston
|
upppp
|
iti ofer Lantra-ul meu in schimbul scuterului, e postata la bazar masini.
|
daca masina functioneaza perfect si vi cu ea pana la sibiu batem palma
|
4 Attachment(s)
pozeee ... asa arata el acum.. in curand voi face si un video sa-l auziti cum toarce:twisted:
|
Faza cu super street e magarie,nu exista editii de astea,si Aprilia Leonardo nu s-a fabricat cu motor mai mic de 125 cmc,sunt niste scutere foarte bune,si foarte comfortabile,demaraj bun. Nu s-au fabricat decat pe carburator,pe injectie nu sunt.
|
asa si.. asta am scris si eu m-ai sus , e de 125 cu acte de 49 , si am zis ca e pe carburator
|
carburatoru e stock sau se poate umbla :chainsaw:
|
acum e stok ma gandesc ca se poate umbla , mi-a zis un prieten ca cica ceva limitatoare au , si cred ca pe la carburator
|
sus cu nebunia 950eur banetu jos sau schimb cu masina preparata de rally cross/ vtm !
neinmatriculata |
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning