![]() |
amp Audiola...
am un amp Audiola de 320 W pe 2 ohmi (in bridge)....
vreau sa il bag intr-un Tico.....ce cablu de curent imi trebuie? cat de gros trebuie, etc.... mersi :wink: |
8 awg cred ca e mai mult decat decent pt ce ai tu nevoie
|
1 Attachment(s)
Vezi tabelul
|
nu prea inteleg tabelu :(
|
hai k nu intzeleg nici eu....sa ne explice cineva... :oops: :oops: :oops:
|
atata miam \"batut\" capu....si nu miam dat seama cum sal citesc
Editat: Grija la limbaj. |
am eu un set de cabluri phonocar 4awg (cred) si sunt suficiente pentru ce vrei tu...uite poza pe capota la portbagaj, alta poza n-am dar daca e nevoie fac zilele astea...le vand, dar nu stiu cat sa cer pe ele :lol:
daca te intereseaza da un PM |
1 Attachment(s)
... :arrow:
|
Hai ma ca-i simplu : Faci suma consumurilor amplificatoarelor ( insumezi ce scrie pe sigurante ) si functie de lungimea cablului vezi care e grosimea minima pentru cablu . Ai sectiunea cablului in mm patrati sau awg .
Coloana cu puterile e facultativa si e functie de amplificator . Aia poti sa nu o bagi in seama . |
Dirty Pusherman.. Daca vrei spune ce sigurante ai pe amplif si iti spunem ce cablaj iti trebuie. Si iti bati dupa aia capul cu tabelul. :lol:
|
Re:
Quote:
|
pt oricine.... ce dracu...
|
Motor...nu inteleg interventia. Este topicul lui si a pus o intrebare. Am oferit ajutorul nostru. Ai intrebat tu cumva ceva si nu ai primit raspuns? Nu este o sectiune exclusivista si oricine doreste primeste ajutor. Cand o sa ai intrebari, o sa primesti si raspunsuri. Destul de corect, nu?
|
mersi k incercatzi sa ma ajutatzi....dar inca nu am primit amp-ul....l-am comandat...shi eram curios ce cablu ar fi bun....mai multe detalii cand o sa-l am in mana.... :wink: :wink:
|
ok, atunci puteti sterge posturile mele (incl. poza); ma gandeam ca te interesa un set mai ieftin :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning