![]() |
CNVCD - Etapele V-VI - Sinaia
Aceasta este solutia aleasa , pentru a putea tine totusi cursa, avand in vedere ca autoritatile locale nu au reusit sa obtina bugetul necesar refacerii traseului catre Cota 1400.
https://www.youtube.com/watch?v=JLFl_S_5HW0&eurl=http%3A%2F%2Ffras%2Ero%2F info%2D002815062009%2Ehtml&feature=player_embedded[/URL] Cu o securizare corespunzatoare poate iesi o cursa foarte frumoasa. Prezentarea treseului: Claudiu David |
Re: CNVCD - Etapele V-VI - Sinaia
Absolut superb traseul!
|
Un traseu tehnic cu multe viraje, asfaltul perfect....SUPERB
Cu o organizare buna se poate ajunge la nivelul unei coaste de afara: Traseu superb Asfalt bun Masini multe(sper) O sa fie o bataie mare la H |
si mie imi place foarte mult.se vede ca primarul se implica destul de mult si asta conteza.sa vedem si parerea pilotilor dar eu cred ca va iesii ceva foarte frumos.felicitari si multa bafta organizatorilor.
|
Frumos, spectaculos, tehnic.............pentru cine ?:shock:
Probabil pentru noi spectatorii ca pentru piloti .......moarte curata:sad: |
Parerea mea este ca trebuie sa lasam putin din viteza si sa ne multumim cu acest eveniment care dupa parerea mea va fi unic, sunt sigur ca organizatorul va face maxim iar eu sunt multumit si d-abia astept sa se dea startul. E putin periculos traseul deoarece sunt multe borduri si case pe exterior dar daca vor fi cauciucuri sau baloti de paie va fi bine. Traseul de la Sinaia e un fel de monte carlo, daca cei cu masini ce costa milioane de Euro pot concura printre hoteluti si glisiere noi de ce nu putem concura printre case sau borduri?
|
Quote:
Pentru mine, care sunt la inceput de drum in organizarea de competitii, va fi o foarte buna lectie despre "ce anume nu trebuie facut" in aceasta cariera. Oricum, ONO41, iti urez multa bafta, sa nu "mai calci pe vr-un apendice la regulament" si sa nu "zgarai masina", pentru ca dupa o saptamana, esti "piesa de baza" n spectacolul de la Craiova, atat pe pista cat si in anfiteatrul concursului (sa sti ca am nevoie si de trupa ta de asistenta pentru show) |
SUnt multe zone spectaculoase si e si intr-o zona vizitata de turisti.Abia astept aceasta etapa.Sigur o sa fie multi spectatori.
Ce fain ar fi sunat pe acest traseu un Osella... |
abia astept
concurenta e pregatita ? :twisted: |
Pe cat este de frumos traseul pentru atat este de periculos pentru spectatori. Sper sa nu se intample nimica si sper ca cei care se ocupa de siguranta sa inceapa sa dea cu adevarat amenzi pentru spectatorii tip "jungla", macar sa le prinda frica.
Bafta tuturor si sa ne vedem cu slikurile in mana. |
Locuri pentru spectatori sunt suficiente. Era bun sa fie implementat proiectul cu stewarzi voluntari, care sa fie ajutati de jandarmi sau forte de ordine.
Problema mai mare va fi cu locurile de parcare, dar se poate rezolva ca sunt suficiente strazi laterale. |
numai 12 s`au inscris cu 13 masini
|
Quote:
|
foarte interesant se prezinta traseul...cred ca zielele astea dau o tura pana in sinaia sa-l vad live...
|
:Dsuperb traseul lini lungi cu curbe extrem de stranse trebuiesc frane extrem de bune pe linile acele drepte cred ca se pot prinde viteze de 200 220 km/h
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning