![]() |
Mazda 626 - 1995 - 2.0 i
10 Attachment(s)
Va salut,
In urma unui impuls de moment am achizitionat o mazda 626, fiind total necunoscator de mazda. Masina are 195 mii km. Sant incantat de achizitie la banii pe care i-am dat eu pe ea. Masina a avut mai multe probleme, rulment, fuzeta multiple lovituri usoare caroserie. In prezent o am la preparat. Am schimbat: 1 - Jante 2 - Va fi vopsita 3 - Folie geamuri 4 - rulment, fuzeta, ulei, aditiv benzina, stergatoare, tratament motor, incarcare aer conditionat. Inainte de a o cumpara masina arata cam asa: |
Re: Mazda 626 - 1995 - 2.0 i
revin cu poze poimaine, dupa ce va fi colantata.
|
Felicitari,nu arata rau,dar vad ca ar nr rosii:???:este inscrisa?
Iar colantatul,cred ca este o idee mai buna,avand in vedere pretul mic,si efectuarea rapida succes |
1 Attachment(s)
Pai nu este inscrisa dar o voi inscrie la bulgari.
Masina va fi alba, va fi o schimbare dramatica de aspect impreuna cu jentile pe care le-am achizitionat. Urmatorul pas va fi : schimbarea distributiei tapiterie piele bord, volan + scaune Schimbat maner schimbator Apoi: tuning motor aici astept idei Pana acum am bagat cam 46 milioane in masina ( numai jentile+ cauciuce 21 ) |
kidu2006 apropo sant din craiova, vad ca ziceai ceva de craiova pe threadul tau, esti din craiova?
|
salut bine ai venit si sa o stapaesti sanatos,ia zi cat e taxa ca sa o inscrii in tara ,din cate vad eu cred ca 626 si xedos cum am eu sunt construite pe aceasi platforma prea seamana intre ele:rolleyes2
|
sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
masina arata ok, dar ai mult de lucru la ea bafta |
9 Attachment(s)
Cum arata masina acum
|
nu zice nimeni nimik, va place nu va place cum a iesit?
|
pana la urma e colantata??ca din poze nu prea imi dau seama urmatorul pas zic eu incerca sa o lasi mai in jos ca e inalta rau
|
este colantata.
nu o cobor pt ca nu imi place garda f joasa ca tre sa fiu f atent |
Mie imi place cum a iesit,bravo;)sa intelegem ca te axezi mai mult pe cum arata masina nu pe performante?!
E alegerea ta si iti uram succes in ce vrei sa-i mai faci! Sa`mi zici si mie cat dai la inscris pe Bg. P.S.: Nu sunt din Craiova,sunt din Buc. |
azi i-am schimbat distributia si pompa de apa.
total cu manopera 10 mil iam bagat carrera 100 + 1 tub aiditiv curatat injectoare trage f bine urmeaza poimaine: curea alternator curea ac curea servo 4x bujii filtru carburant |
sa inteleg ca masina e colantata alb ?
|
super , intotdeuna mi-a placut modelul , ........nothing beats the japanese:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning