![]() |
Rollcage Dacia (fotografii, exemplificări, detalii tehnice şi de cost)
7 Attachment(s)
cam asta e .......
|
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
ce teava ai folosit (ce diametru si cat e in carne?)
la talpile de prindere sub masina ai ai pus dubluri? si daca poti pune date tehnice la motoarele f7p si f7r |
- fixarile dintre bare se puteau elabora ceva mai mult. Suruburile alea de 6 sunt îndoielnice. In caz de Doamne-fereste, alea plesnesc, iar anumite bare vor fi libere sa strapunga tot ce intalnesc in cale. Recomand prieteneste regandirea problemei.
- la un roll-cage, care-n cele din urma se rezuma la niste grinzi cu zabrele, ideal ar fi sa existe macar o bara in diagonala. Poti pune una in spatele scaunelor, presupun ca taximetrie nu vrei sa faci cu ea. Daca replica nu va consta in noroi in ochi, mi-ar placea sa stiu cam cat cantareste cusca ta. |
Quote:
Quote:
|
din cate stiu eu sunt suruburi de 8 ca la orice rollbar omologat numai ca duritatea la asta e un pic mai mare decat las cele de la nicu cursa
|
cam cat costa un roll bar ? materiale / montaj / constructie ?
|
Apropo de rollcage, nu putea fie apropiat mai mult in fata ? Ca e prea departe de stalpi. Probabil ar fi trebuit taiat din bord, dar asta e ...
|
Quote:
|
costa 700E un rollcage omologat FIA, produs de OMP racing.
|
Re: Rollcage Dacia (fotografii, exemplificări, detalii tehnice şi de cost)
Nici n-am scris ca este dedicat pt dacia, am scris cat costa in medie unul omologat FIA , la OMP.
|
Quote:
si am crezut ca te referi la dacia |
1 Attachment(s)
Anexa J
|
am si eu o intrebare dar sa nu imi spargeti capul, care e diferenta dintre roll cage, si roll bar(scuze daca nu am scris corect)?
|
3 Attachment(s)
Quote:
prima poza este rollcage si a doua este rollbar :)...si ca si completare...ti-am atasat si un bullbar ;) |
8 Attachment(s)
Pun cateva poze cu rollcage-ul unui prieten,poate ajuta pe careva la constructie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning