![]() |
Batranica mea - Dacia 1310
5 Attachment(s)
am si eu o batranica din 84 :oops: ce parere aveti?:rolleyes2
scuze de claritatea pozelor |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
Quote:
|
Arata binisor masina ta.Ai putea sa o cobori putin de fata,bineinteles asta functie de drumurile pe care folosesti masina ca sa nu freci apoi cu ea pe unde umblii,si o vopsea daca ai de gand sa pastrezi macar cativa ani masina asta.Bafta
|
1 Attachment(s)
asa e e cam moale de spate::sad: iar cu vopseaua astept pana la anu sa vedem ce vremuri vor veni:rolleyes2 oricum e un model canada cu niste ramforsari prin toate usile ceea ce nu am mai vazit pana acu:shock:ca la volvo
dar oricum se tine bine fata de altele:baby:dar mentionez ca am si grija de ea |
Quote:
|
asta am si eu in gand dar mai e si sarita in unele locu:cry:ri
|
Quote:
|
i-am dat 130 dar e in 4 trepte si urla motoru prea mult si mi-a fost frica:D
|
si eu tot 4 trepte am(primit moca cutie buna in 4, cea in 5 s-a blocat rau) si i am dat 150..
eu am mers cu 120 pana la pitesti, nu a avut nimica si nu urla prea tare. |
la120 nu urla nici a mea
dar mersu ei e 110 lejer ca pana la urma e dacie nu bmw ce imi arata ceasu acu nu stiu cat de bine e calibrat :rolleyes2 probabil ca la vale ia si a mea 150:lol: |
va rog mult ajutati-ma si pe mine cu ceva :cry:
neavand din fabrica as vrea eu sa i montez eu un temporizator pt stergatoare dar nu stiu ce fire vin unde am observat ca temp are 5 picioruse din care 2 e + si - pe care e logic dar celelalte 3 nu stiu unde la maneta vin legate va rog mult o schema o poza ceva va multumesc mult ps o vopsitorie buna si mai ieftina stie cineva prin ploiesti? |
stie cineva cam cate spire sa i t-ai din arcurile de fata?
sau ce alte arcuri ar merge? de spate? bara stabilizatoare pe fata se potriveste de papuc? |
cine stie -de ce s-au albit geamurile de la stopurile pe spate dupa ce le-am vopsit cu sprei special pt asa ceva:sad::flamed:
|
pai arata poza...ca eu nu vad in pozele de la inceputul paginii, nimic vopsit:p
|
cu temporizatorul am rezolvat-o iar cu arcurile m-am cam razgandit ca nu prea avem noi drumuri asa bune dar bara de torsiune de papuc tot ii pun
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning