![]() |
Primul cinematograf drive-in din Romania
3 Attachment(s)
Primul cinematograf drive-in din Romania
Intrăm şi noi în rândul lumii din punct de vedere al cinematografelor... şi maşinilor. Aşadar pe 1 iulie se lansează primul cinematograf drive-in digital din România. Pentru doritori acesta va funcţiona pe întreaga durată a verii, mai exact până în octombrie, iar cinefilii vor putea urmări pelicule chiar din maşina personală. Cinematograful se va situa între Băneasa Shopping City şi Ikea şi va avea o capacitate de peste 300 de masini. Poate vă întrebaţi cum veţi putea auzi sunetele din filmul vizionat, ei bine, sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al maşinii. Cinematograful drive-in va fi deschis zilnic, după ora 21.00 în aer liber bineînteles. Preţul unui bilet la film va fi de 15 lei de luni până joi şi 20 de lei în weekend. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului va fi de 10 lei. |
Re: Primul cinematograf drive-in din Romania
Suuuuuuuuper tare frate!!!! Deabea astept :D
|
fain... o sa vina meltenii sa se uite la Batman cu maneaua data la blana
|
pai si de unde stiu ei cu cati sunt eu in masina???
Daca e de persoana e o prostie...cu ce ii incomodeaza ca e unu sau 5...ca tot acelas loc il ocupa. |
Nu e primul, a fost si la mine in oras unul.
|
deci foarte tare!!!!de cand imi doream si eu asa ceva!!!si pretul biletului e de masina nu ????doar nu de pasager????asta ar fi chiar culmea!!!!
|
e misto ideea! acum ramane de vazut cum o sa fie primita de "smecherii" de romania?!?:???::lol:
|
Nu as putea, poate o data, de doua ori, de curiozitate, dar experienta de acasa e incomparabila, imaginea, sunetul, pozitionarea...acolo m-as simti ca si cum m-as uita la tv-ul vecinului de peste drum prin fereastra.
|
si in cj este ceva de genu 2-3 saptamani pe an la iulius mall , e interesanta senzatia asa o data ....
|
bilete de unde luam?
|
chiar ma gandeam cand o sa apara mai apara si la noi asa ceva ..cred ca trebuie incercat macar o data .. Peace!
|
ooo good idea!!! d-abia astept sa merg:mrhappy:
|
Poate ca o sa vin si eu vara asta , daca e 3D e chiar marfa .
|
F.tare ma mir cum de sa putut realiza ceva frumos si in vestita noastra tara RO!
|
Mda, In U.S. exista chesti de genul asta de 60 de ani. E totusi in pas. Sper sa nu devina locul de defilare al marlanilor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning