![]() |
Vand piese Cielo
Vand urmatoarele piese pentru Cielo:
Caseta de directie cu servo Calorifer Toba finala (nou noutza) Rampa de injectoare completa Plansa de bord Servo frana + pompa frana Calculatorul (ECU) Bara fata completa (bandou + fagure + armatura metalica) Fagure + armatura bara spate Chiulasa completa (axa cu came, supape, tacheti) 2 jante de metal Jambe fata complete (arc, amortizor, flanse) Arcuri spate Discuri frana si etrieri si altele dar nu le mai tin minte acum, intrebati-ma ce ati dori si va spun daca am. Toate piesele provin de pe o masina care avea 16.000 km. Preturi super avantajoase! |
Up you go !
|
Up :D
|
:arrow:
|
Re: Vand piese Cielo
Mai am:
Planetare Galerie de admisie Galerie de evacuare Cutie de viteze (are carcasa crapata dar tot ce este in ea e perfect) Caseta de directie Pompa frana ECU Bara fata Capota portbagaj Grila radiator Jantele de tabla |
Salut zi-mi si mie cat este senzorul ala de relanti, socul ala care vine in capul de la admisie.
Mersi |
am si eu nevoie de bratele de stergator
]daca le mai ai si la ce pret |
Imi pare rau, s-au dat si bratele si senzorul! Nu mai am decat ce am scris mai sus! Bafta!
|
Atunci toba finala cat este?
parca am vazut prin lista |
Nu mai este in ultima lista pe care am pus-o, s-a dat mai demult!
Nu mai am decat piesele din ultima lista! |
Up ...............
|
Planetare
Galerie de admisie Galerie de evacuare Cutie de viteze (are carcasa crapata dar tot ce este in ea e perfect) Caseta de directie Pompa frana ECU Bara fata Capota portbagaj Grila radiator Jantele de tabla PRETURI FOARTE CONVENABILE !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning