![]() |
Am un Dodge Viper la care lucrez de o saptamana si m-am gandit sa postez pe forum pentru putin ajutor.
Lista cu tot ce am facut pana acum: -interiorul scos -placuta de plastic cu detaliile motorului scoasa -sasiul din plastic ajustat pentru mai mult spatiu -bara fata/spate,praguri,capota,portbagaj,plasticul de pe usi scoase(unele taiate cu panza de bomfaier:D) Momentan realizez un sablon pentru viitorul body-kit Planurile de viitor principale sunt: -transformarea in automodel radiocomandat -interior in detaliu,care va cuprinde mai multe intrerupatoare pentru faruri,neoane,etc. Urmeaza si niste poze |
Re: Machete in lucru - tonytech
asteptam poze cu el.Si la ce scara este?
|
Zilele astea o sa pun.Macheta e la scara 1:18.Oricum nu mai e stock:D
|
iti urez spor la treaba si sper sa iti iasa bine!!
|
13 Attachment(s)
niste poze(cand construiam sablonul pentru body kit)
peisaju nu conteaza:D:D:D |
din poxilina ai facut body kitul?Si imi place cum lucrezi bravo!!
|
Ce vezi in pozele de mai sus e un fel de sablon ca sa sustina poxilina pentru constructie si modelare.Azi am terminat de facut kitul din poxilina si o sa mai fac cate ceva cu un kit:P
|
am sa urmaresc sa vad ce iesie
imi place cum lucrezi ;) spor la treaba |
lucrezi foarte bine! Si deabea astept sa vad finalul!
|
Quote:
Oricum, foarte tare Viperul! Vrei sa il faci evazat, in stil DTM? Succes in continuare! |
O sa razi dar e plastelina:). Oricum e foarte buna mai ales daca o tii o noapte afara se intareste foarte bine si poti sa modelezi poxilina peste ea.Da,asa ma gandesc sa o fac dar mai am foarte mult de lucru...
|
nici nu iti dai seama ca e din plastilina supeeer!!
|
Am o problema:( Am luat kit de geamuri si am inceput sa finisez body kitul din poxilina.Faza e ca nu stiu cand se intareste pentru ca deja au trecut 2 zile :(
|
daca au trecut 2 zile si tot nu s-a intarit,inseamna ca nu ai amestecat bine poxilina....acum trebuie sa o dai jos si sa o iei de la capat....prima oara am facut si eu asa...eu amestec poxilina timp de 3-5 minute si dupa o aplic.....bafta
|
pardon...daca amesteci 5 minute se face urat....amesteci 2 minute si in 10 minute se intareste;)dar sa nu o lasi sa se intareasca ca iti fa fii greu sa ii dai forma...eu daca e sa fac ceva modelez cu un cutter ...un briceag atunci cand e moale...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning