![]() |
Cielo - AG 09 MHP
18 Attachment(s)
cateva poze cu masina......va ast cu pareri si idei .....
|
Re: Cielo - AG 09 MHP
Frumos...
Pana acum ai modificari facute cu cap...:) Banuiesc ca momentan nu sunt finante, de ai jantele de tabla inca pe masina. |
frumoasa, s-o stapanesti sanatos, la mai multe updatari..niste jante, suspensie..cred ca stii deja cam ce ar trebuii..fonduri sa ai :)
|
salut... andi ai dreptate...deocamdata nu prea sunt nici finante.....si mai ma retine si bacul ......da dupa o sa-mi pun si restul ;)
udyz0r..ms o sa-i pun si jante , etriere de opel.....poate si o punte de spate cu discuri ...dar deocamdata ma retine bacul asta ...;) |
O intrebare . Cum ai facut la bord sagetile care se aprind cand semnalizezi rosii ?
|
poi la sageti am dat jos ala verde si am lipit autocolant rosu ;) scz k am rasp asa greu :D
|
1 Attachment(s)
o mica imbunatatire :D
|
jante iti dau eu. Dar costa ceva mai scump decat un colant sau un tips sport. Daca esti interesat, anunta-ma.
|
o intrebare cum ai facut farurile pe fond negru? k imi plac mult, am o idee nush dak e buna se dezlipeste geamul cu apa calda si se da cu spary? ceao
|
Quote:
|
ceva idei cum sa fac semnalizarile dp fata ...?? ca negre toate parca nu le-as face :D
|
Quote:
|
Salut consatene;) Ingrijita masinuta ta imi place. Bafta
|
Hmm...frumoasa masina.Pune niste jante neaparat.Ti-ai pus finala sau e doar tipsu?
|
nup ...finala mai are inca o iesire ...nu e doar tips-ul ;) si jantele or sa vina cat de curand :->
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning