![]() |
Suzuki Escudo Pikes Peak
1 Attachment(s)
Year: 1996
Origin: Japan Price: n/a Price check! Displacement: 1.998 cm³ Power KW / HP: 734 / 985 Torque: n/a Weight: 800 Kg Top Speed: n/a 0 to 100 Km/h: n/a 0 to 200 Km/h: n/a Length: 5.050 mm Width: 1.900 mm Height: 1.510 mm Consumption: n/a Valvetrain: V6 Drive Wheels: Allrad Tank: n/a Trunk: n/a Make: Informations 80 kg----985 hp!!!!!! :) :shock: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
my bad .. scrie mai sus 800 scuze :lol: :lol: oricum ... e prea mare eleronul ... sau e masina prea mica ?
|
vai vai nici mie numi place! dar daca e cum se spune ... stalpul ala de telegraf foloseste la ceva sa stii ! aerul apasa pe fund si astfel masina nu se invarte in loc! :)
|
smf k nu pot da edit :evil:
Si faza cu eleronul...lol...imaginati-va si voi la 800 kg si 985 de cai cum ar zbura masina fara eleronul ala :wink: si tineti minte: 800 kg!!! :D |
985 de cai din 2 litri nu se poate .....ma interesez si va spun ....
efectiv nu are cum sa aiba dintr-un V6 de 2 l aproape 1000 ? |
deci motorul este twin turbo cu 800 cai V6 DOHC, 3 valves / cylinder
eu nu cred pana nu vad ...cum din 2 l sa scoti 800 ......nu are cum .. |
shgun mutumim ca ne-ai adus in vedere aceasta masinuta..desi nu e chiar asa de noua...si da este adevarat ce poate..cred ca a fost la un moment dat pe supercars.net ... :roll:
in fine, scepticii sa caute pikes peak, si sa se documenteze despre ce inseamna cursa asta... se gaseste un videoclip pe dc, cu vatanen pe un 405 T16 la pikes peak |
cred ca toata lumea stie acel video cu 405 ...
aicea vb despre acest suzuki cu un motor care pare la prima vedere imposibil de atins .. am cautat pe multe situri si am gasit aceleasi date ....daca masina exista de ce nu se afla de ea ....in cartea recordurilor intra cu usurinta ..? de ce ? |
Masina exista domnilor si rivaliza cu toyota tacoma care a inlocuit toyota celica in pike's peak. Motorul de pe celica era de 2 litri - 812 cai :shock: :shock:
|
dumnezeule ....incredibil ...nu imi vine sa cred ce aud ...
pai inseamna ca tot ce stim noi pana acuma ....avioane scumpe si fastacite se rezuma la tacere pe langa ce avem aici ...tot pare imposibil ...si pt 1996 .....imi vine sa cred cu greu ... |
Scuza dar nu pot da edit la ultimul post ....Si nu ar trebui sa fii asa de mirat pt ca si saab participau la pikes peak cu un 9-3 viggen de 2L - 750 cai
|
Make Suzuki
Model 1996 Escudo Pikes Peak Powertrain Layout Front Engine / AWD Engine Configuration Twin Turbo V6 Valvetrain DOHC, 3 valves / cylinder Displacement 1998 cc / 121.9 cu in Power 596.6 kw / 800.0 bhp @ ???? rpm Torque Not Available Bore Not Available Stroke Not Available Compression Ratio Not Available BHP / Liter Not Available Redline Not Available :shock: nu am cuvinte... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning