![]() |
O legislatie noua de la 1 iulie?
Dupa cum bine vedeti am 17 ani si vara aceasta as vrea sa ma incep de scoala de soferi.(implinesc 18 tot vara asta) Am auzit ca de la 1 iulie vor avea loc schimbari "consistente" in sistemul asta: taxe mai mari, ore de condus mult mai multe, 3 luni obligatorii de scoala + examen din 4 probe (una teoretica si 3 practice). As vrea sa stiu daca toate chestiile astea sunt adevarate. Multumesc anticipat !
|
Re: O legislatie noua de la 1 iulie?
Din cate stiu eu din toamna ar intra noul sistem de examinare!!!Acum nu poti sa fi sigur de nimic,te poti astepta la orice!!!!Bafta!!!
|
Se vorbesc multe , dar nu se stie nimic concret , auzisem ca se vor pune camere pe masini ca sa se vada traseul si alte dastea.Intereseaza-te pe la instructori.
Aia cu taxe mai mari deja e pe bune. |
Deci viitorul e incert in privinta asta... Cred ca ar trebui sa ma inscriu acum cat mai e valabila legislatia actuala chiar daca eu fac 18 ani abia in august...
|
Quote:
de inscris te poti inscrie,dar examenul il dai dupa ce ai implinit varsta de 18 ani:-)..iar pana atunci cine stie cum mai schimba astia legea:rolleyes2 |
Stiu ca examenul il dau dupa ce am implinit 18 ani, dar daca dupa ce m`am inscris vor interveni schimbari, normal ar fi sa continui dupa sistemul vechi. Dar in Romania nimic nu e normal....
|
in mod normal se anunta o dată cand schimba astia legea:)ar fi absurd ca tu sa faci scoala de soferi,esti pe la jumatatea cursurilor,iar maine cei de sus sa anunte modificarea codului rutier:???:
|
La noi orice e posibil, cred ca stii asta :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning