![]() |
Suspensie sport Hyundai Accent
2 Attachment(s)
Amortizoare refacute (inlocuit semeringuri, ulei, supape noi) Amortizoarele au fost facute dupa specificatii sport la aceasta masina, supapele lor au fost calibrate pe bancul de probe.
Operatia a fost facuta profesional, nu pe genunchi cum fac majoritatea meseriasilor care pretind ca fac amortizoarel, si pun in ele ulei de cutie de viteze! Amortizoarele se pot reconditiona si standard, cum vin ele din fabrica. Oferta valabila pt orice masina! |
poze
5 Attachment(s)
poze
|
va multumesc mult baieti pentru tot ajutorul dat in special lu' bietu AEW-u' care saracu ningea pe chei si el era pe sub masina(mersi mult frate) nici pe SGM-ul nu trebuie sa il uit...noroc cu el(stie el)si restu gastii Deneiu...astia .Apelati cu incredere la ei daca vreti amortizoare sport sau de orice fel.pe bune nu zic ca sa fac reclama,vii recomand cu caldura.Inca odata multumesc baieti si va raman dator
|
G_S_I
1 Attachment(s)
LOOL
CE CAZAN DA HYUNDAY....................... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :drunk: :chainsaw: |
hehe... eu nu am fost decat \"ucenic\" si sprijin moral pt. baieti :wink:
vinovatii principali pentru suspensie sunt sgm`ul si aew`ul... baieti de nota zece |
scuze d offtopic......d cat sunt jantele p Accentu lu` Horia? :)
|
shi ...acum...dupa modificare...cm se comorta masina...adik c s-a miodificat in bine la comportamentul ei......shi cu cat s-a micsorat garda....?
|
Sunt pe 15 jantele. Garda la sol a fost micsorata doar cu 2 cm. Forma conica a arcului spata nu permite ca masina sa fie coborata prea mult, plus ca o sa atinga cauciucurile in aripi la viraje strans luate, cu viteza mare.
|
Re: Suspensie sport Hyundai Accent
bai frate esti multumit de accent? a ca eu unu nu sunt de loc.ca motor ma refer. nu so putea sa fac un chip tuning la el ca nu-mi place cum demareaza.am avut un opel vectra 94' 1.6i si demara mai tare decat asta.
|
Quote:
Primo: janta fiind 6,5J si diametrul total al rotii prera mare imi atingea pasajul spate (nu numai in curbe, ci mai ales la greutate - de ex doua fete in spate max 100kg) Secundo: i s-a marit garda cu cel putin 3 cm lucru care chiar conteaza Terzo: pe fata nu a avut nici o problema. Roata virata maxim mai lasa loc de max 1 cm. |
Quote:
|
sgm e vreun lucru care sa nu sti sa il faci la vreo masina ca pana acum din cate am vazut eu nu cred ca ar exista ceva
|
o intrebare informativa.
am un hyundai accent nou cu motor de 1.5 crdi si are 110 caluti. la motorul asta mai pot pune ceva caluti in plus? |
scuze de offtopic...da angelsclan, poti sa ii faci o resoftare la motor cum am facut-o eu....de la 110 sa treci la 140...se poate si 150, dar nu e indicat. te costa pe undeva pe la 300 de euro.
|
acum sa revenim la topicul de fatza: arcurile sport cam cu cati cm coboara garda la sol la un accent 2007 crdi? si despre amortizoare sport stiti ceva? exista pt modelul asta de masina? multumesc anticipat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning