![]() |
Dro Tuning
One Tuning Team To Judge Them All !!!
|
Re: Dro Tuning
Sfat?
Schimbati-va sigla: o sigla asemanatoare au si StreetLine CCC, care exista dinaintea voastra. |
inca un club yeeeeeeeeeeeeee :lol:
Nu te supara de la ce vine dro?ce membri aveti?cate filiale?ce va propuneti sa faceti? |
drobeta e numele cartierului unde locuim o mare parte din membrii !
doar in iasi prima participare a nostra la un event ( tuning days iasi ) a venit si cu primele premii si anume 3 ( accelerare, tuning, sound) accelerare locu 1 grupa a1 |
Quote:
|
Baietii sunt din Dacia 99% si stau pe strada Drobeta!
Andrei nu mai fi rau ca si tu erai incepator odata in Crazy :P Go Go Go DROOOOO! |
Multumim Crys Pentru Urare ! La Mishto Drobeta e un subdomeniu al Cartierului Dacia :))
|
Suntem noi in Iasi! Ne-am facut aparitia pentru prima data in cartierul Dacia, apoi pe Copou! Prima infatisare publica a fost la Tuning Days Iasi unde am luat 3 diplome si o cupa (accelerare, tuning si sound). Acum speram sa ajungem si noi "in legalitate" si sa pastram o buna legatura cu celelalte cluburi din Iasi. Aveti si o prima melodie a Clubului Dro Tuning Semnata "CaVou Galati" si "SMG Records"! Astept pareri sincere !
|
MUSTANG IMI PARE NESPUS DE RAU PT CE AI SPUS TU MAI SUS DAR NU ARE NICI O TREABA UNA CU ALTA cum spunea si mnezo suntem un club nou in iasi care avem la activ numarate premii castigate la diferite competiti pentru mai multe detalii& foto accesati www.drotuning.com sau pe www.dro-tuning.myforum.ro mult succes tuturor
P.S CRYS:suntem doar 4 de pe drobeta iar restu pana la 25 din alte colturi ale orasului:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning