![]() |
Chevrolet DragRacing - 14 iunie, Aeroportul din Satu Mare
1 Attachment(s)
La data de 14 iunie, Aeroportul din Satu Mare va gazdui cel
mai mare eveniment automobilistic din istoria judetului nostru. AutoSportClub Satu Mare impreuna cu echipa DragRacing Ungaria, organizatorul Campionatului Maghiar de Accelerare, membru regional al reŃelei King of Europe doresc realizarea celui de-al treilea eveniment automobilistic la data de 14 iunie pe Aeroportul satmarean. Evenimentul a pus in miscare 10.000 de oameni, fie ca participanti, fie ca spectatori. Anul acesta evenimentul se intituleaza Chevrolet DragRacing. Deoarece la data de 13 iunie la Nyiregyhaza, Ungaria, se va desfasura concursul de accelerare DragRacing, distanta minima dintre cele doua localitati face posibila ca la data de 14 iunie evenimentul sa incante spectatorii satmareni, si nu numai, cu acelasi concurs incitant la Satu Mare. Printre participanti se numara elitele concursurilor automobilistice din Romania, Ungaria si invitati surpriza din Slovacia, Austria si nu in ultimul rand Olanda. Pe langa acestea, Chevrolet DragRacing nu doar fanatilicor auto le va oferi satisfactie. Cei care se vor prezenta pe Aeroportul Satu Mare, pe langa concursul autoturismelor cu mii de cai putere, vor putea savura multe alte programe automobilistice, respectiv o diversitate de programe pentru femei si copii. Bineinteles organizatorii pun mare accent si pe siguranta atat a participantilor, cat si a spectatorilor. Din acest motiv intreg aeroportul va fi securizat prin garduri si jandarmi care vor asigura buna desfasurare a intregului program. In acelasi timp, pe aeroport vor fi prezente si doua masini SMURD, care vor solutiona orice problema aparuta pe parcursul showului • Gabriela Puscasiu, ofiter presa-limba romana: 0758-043122 • File Mónika, ofiter presa-limba maghiara: 0758-043121 • Email: [email protected] |
Re: Chevrolet DragRacing - 14 iunie, Aeroportul din Satu Mare
sunt convins ca va fi cel mai bine organizat eveniment din romania,am vazut cum e si in ungaria si nu se compara cu ce e la noi,personal abia astept evenimentul:)
|
O mica atentionare :P : daca dadeai sfoara in tara mai repede nu mai mergeam la Sovata weekendul asta . Se anunta un show de zile mari , in stilul caracteristic unguresc (sa luam exemplu) . Bafta !
|
eu ma duc , dar ca spectator :( desi speram sa imi termin masina si sa particip si eu
|
Felicitari organizatorilor. A fost cel mai bun eveniment la care am spectat!
Daca vreti sa vedeti vreo 200 de poze... click .. http://www.spdzoom.ro/forum/viewtopic.php?f=19&t=17#p91 Asteptam castigatorii sa vina sa isi revendice premiile, o masurare gratuita la noi pe standul dyno! |
filmarile onboard http://www.*************/video/95/Chev...ing--Satu-Mare
|
ioi Piry ... unje camera cee' sa nu mai scârţâie....
|
N-am ce-i face ma ca ori e sistemul performant si stie sa faca multe dar facem rabat la calitatea audio, ori se aude brici dar filmeaza ca fânu' :D decat fara sunet mai bine e asa.
|
lol uitativa bine la poza ce se vede? :)
http://www.spdzoom.ro/forum/download...=371&mode=view |
pai doar se vede vremea buna de-afara si o pasarica :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning