![]() |
VW passat 3BG highline
8 Attachment(s)
Pun niste poze cu mashina mea...
as vrea sa vad niste pareri ... sugetii si sfaturi pt mashina mea |
Re: VW passat 3BG highline
frumoasa masina. dar parerea mea trebuia grila in varianta crom, din cauza bandourilor care la tine sunt cromate. oricum felicitari pentru achizitie
|
Frumoasa, eventual lasata mai jos si alte jante si ar fi ok la exterior
un picut de muzica in interior si e bine sa ai bafta cu ea :) |
Quote:
|
Quote:
|
jantele care urmeaza sa le pun!http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...16-333599.html
|
Jentile noi arata bine, buna alegere.
Un clean-look la portbagaj si stopuri pe leduri i-ar schimba look'ul destul de mult. |
sa o stapanesti sanatos,fara incidente,jantele sant o alegere buna se potrivesc cu cromul masini,ai v6tdi 4motion?:?:
|
Quote:
|
masina la exterior arata superb inafara de cromul acela ...da ce se afla sub capota...no coment:|
|
Quote:
|
asta ne e w8. w8 are cateva detalii exterioare care o deosebesc. incearca sa prostesti pe altcineva.
|
Quote:
da intradevar a avut alte jante cu spite mai dese dar erau foarte indoite si le am vandut, am pus gume de vara pe astea care normal erau de iarna. in rest spunemi tu detaliile alea care nu le are al meu si o sa iti ceva poze cu motoru si un filmulet cu ce poate masina si cum suna tobele;);) asa la mijto |
lasand "mistourile" la o parte.. masina arata foarte bine.. felicitari.. si o filmare chiar ar merge.. is tare curios cum se aud tobele.. :D
|
1. w8 are benzi cromate intre stopu spate si bara. este element distinctiv. fusta spate are taieturi pt tips-uri, la tine se vede k s-a taiat fusta cand s-au montat tobele. astept o poza din int masini si iti mai confirm o data k nu e w8. 2. ca la w8 rotile care se pot monta sunt de min 17 din cauza etrierelor cu 2 pistonase si a discurilor fata de 334 mm.
3. te-ai dat singur de gol cand ai zis passat highline. liniile de echipari sunt pentru toate modele mai putin w8 care este ea in sine o linie de echipare pe langa denumire. 4. nu ai senzor de ploaie + oglinzi exterioare heliomate care la w8 sunt echipament standard nu optional 5.fusta spate are taieturi pt tips-uri, la tine se vede k s-a taiat fusta cand s-au montat tobele. astept o poza din int masini si iti mai confirm o data k nu e w8. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning