Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VW passat 3BG highline (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/128352-vw-passat-3bg-highline.html)

mariusggs 11-06-09 19:16

VW passat 3BG highline

8 Attachment(s)
Pun niste poze cu mashina mea...
as vrea sa vad niste pareri ... sugetii si sfaturi pt mashina mea

B-13-FFA 11-06-09 22:29

Re: VW passat 3BG highline

frumoasa masina. dar parerea mea trebuia grila in varianta crom, din cauza bandourilor care la tine sunt cromate. oricum felicitari pentru achizitie

quick_silver2 11-06-09 22:56

Frumoasa, eventual lasata mai jos si alte jante si ar fi ok la exterior
un picut de muzica in interior si e bine
sa ai bafta cu ea :)

mariusggs 12-06-09 14:18

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 2400594)
frumoasa masina. dar parerea mea trebuia grila in varianta crom, din cauza bandourilor care la tine sunt cromate. oricum felicitari pentru achizitie

am avut grila cromata dar era cam tiganesca,si am revint la negra simpla,arata mult mai bine in mers,o face mult mai simpla mai ales cu xenoanele si cu proiectoarele aprinse si fara nr,numai ca in fiecare zi am probleme cu garda pt nr si proiectoare.

mariusggs 12-06-09 15:00

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2400678)
Frumoasa, eventual lasata mai jos si alte jante si ar fi ok la exterior
un picut de muzica in interior si e bine
sa ai bafta cu ea :)

sincer as pune ceva roti mai mari da nu mai mult de 17` ca am avut pe 18 vreo 2 saptamani si era foarte rigida masina,circul intre 70 000 si 100 000 km pe an si nu vreau sa umblu la indreptat saptamanal cu ele.Iar in interior ii full,cu piele alcantara linie audio bose originla cu 6 cd,caseta, super claritate,la interior chiar nu am ce sa ii fac, ca ar fi de prost gust.

mariusggs 12-06-09 20:32

jantele care urmeaza sa le pun!http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...16-333599.html

xtazy 12-06-09 22:17

Jentile noi arata bine, buna alegere.
Un clean-look la portbagaj si stopuri pe leduri i-ar schimba look'ul destul de mult.

alin21 13-06-09 17:05

sa o stapanesti sanatos,fara incidente,jantele sant o alegere buna se potrivesc cu cromul masini,ai v6tdi 4motion?:?:

mariusggs 13-06-09 18:49

Quote:

Originally Posted by alin21 (Post 2404510)
sa o stapanesti sanatos,fara incidente,jantele sant o alegere buna se potrivesc cu cromul masini,ai v6tdi 4motion?:?:

masina ii w8,4 litre,3999 cc,275 cp,4 motion,am schimbat tot sistemul de evacuare de la galerie pana la tobele finale,sa sune periculos,pe lanaga asta cred ca ia mai dat cativa caluti;) aaaa era sa uit am pus discuri zimmerman sport fata spate cu placute ate super sport,meritat toti bani mai ales cand franezi tare la viteze mari de peste 200,220,250.Nu prea am fost curios de exterior,mai mult de performate.

JunKer_hP 13-06-09 19:21

masina la exterior arata superb inafara de cromul acela ...da ce se afla sub capota...no coment:|

mariusggs 13-06-09 19:31

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 2404812)
masina la exterior arata superb inafara de cromul acela ...da ce se afla sub capota...no coment:|

ms mult!!! masina find highline are cromul in pachet la fel si bandourile vopsite in culoarea masini,deci aici nu prea am ce sa modific.

B-13-FFA 20-06-09 16:36

asta ne e w8. w8 are cateva detalii exterioare care o deosebesc. incearca sa prostesti pe altcineva.

mariusggs 20-06-09 22:27

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 2423467)
asta ne e w8. w8 are cateva detalii exterioare care o deosebesc. incearca sa prostesti pe altcineva.

da intradevar a avut alte jante cu spite mai dese dar erau foarte indoite si le am vandut, am pus gume de vara pe astea care normal erau de iarna. in rest spunemi tu detaliile alea care nu le are al meu si o sa iti ceva poze cu motoru si un filmulet cu ce poate masina si cum suna tobele;);) asa la mijto

N3n3a 21-06-09 02:19

lasand "mistourile" la o parte.. masina arata foarte bine.. felicitari.. si o filmare chiar ar merge.. is tare curios cum se aud tobele.. :D

B-13-FFA 21-06-09 14:56

1. w8 are benzi cromate intre stopu spate si bara. este element distinctiv. fusta spate are taieturi pt tips-uri, la tine se vede k s-a taiat fusta cand s-au montat tobele. astept o poza din int masini si iti mai confirm o data k nu e w8. 2. ca la w8 rotile care se pot monta sunt de min 17 din cauza etrierelor cu 2 pistonase si a discurilor fata de 334 mm.
3. te-ai dat singur de gol cand ai zis passat highline. liniile de echipari sunt pentru toate modele mai putin w8 care este ea in sine o linie de echipare pe langa denumire.
4. nu ai senzor de ploaie + oglinzi exterioare heliomate care la w8 sunt echipament standard nu optional
5.fusta spate are taieturi pt tips-uri, la tine se vede k s-a taiat fusta cand s-au montat tobele. astept o poza din int masini si iti mai confirm o data k nu e w8.

All times are GMT +2. The time now is 12:19.

- Copyright 2026 4Tuning