Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Zambetu Lu Iliescu Cu Bara de 97 (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/12818-zambetu-lu-iliescu-bara-97-a.html)

HunTer_ctm 10-02-06 06:26

Zambetu Lu Iliescu Cu Bara de 97

2 Attachment(s)
am o dacie din 98 care s vrea a fii zambetu dar e unu dintre primele modele si are bara de 97. nu s potriveste nu ? nu ar sta biene daca abaug prelungiri la bara pt 97 nu ? spuneti-va si voi parare. mersi

fiderzen 10-02-06 12:35

cel mai bine faci rost si ii pui bara pentru zambetul lui iliescu,bara ast acare o ai acum este patratoasa si nu se potriveste la colturi nu?...ii pui bara normala si o lasi simpla ..

axxro 10-02-06 12:39

prelungiri si praguri GTI in nici un caz, ferstete cat poti de kitschuri dastea. punei spoileru corespunzator varstei si va arata bine.

Psycho 10-02-06 12:48

io zic sa ii bagi bara normala de factory ... daca bagi cine shtie ce ea .. esti la limita .. kitch ...

cata_tm 10-02-06 13:02

eu chiar saptamana trecuta am luat o bara pt dacie din 98. bucatile stanga si dreapta sunt 350 bucata, iar piesa centrala este 550 (aprox). cred ca stiai asta... oricum, daca ai facut din ea \"zambetul lui iliescu\", cred ca mai merita un milion juma' si pe bara... parerea mea

HunTer_ctm 10-02-06 15:43

ramane doar o bara de fatza....de zambet si nimk mai mult. un gat de toba bine ales. poate niste capace de matiz. pt cata_tm (parca) nu am facut-o zambet. primele modele de zambet au bara mai veche. poate si gasesc pe cineva sa cumpere bara asta. aia noua e in targ 600-700.000. nu e nou noutza dar arata bine(vopsita si/sau lacuita) mersi. mai astept....

mike20 10-02-06 16:03

e modelul din `99 cu zambetul lui iliescu pe carburator..si are din fabrica bara patrata :D

HunTer_ctm 10-02-06 21:40

mike...masina e 98. cel putin asa sctie pe talon .....

mae 12-02-06 08:23

SCHIMBALEEEEEEE. arata nashpa. mai bine le scotzi :D

Vladutzzz_sv 19-02-06 22:03

bara

Cel mai bine cred ca e sa o dotezi cu bara adecvata. Dar acum faci cum crezi ca iti place in fond este masina ta

CT-07-APV 19-02-06 23:46

1 Attachment(s)
Parerea mea este urmatoarea: daca vrei sa ramana o masina normala punei bara care corespunde cu restul masinii (botului in cazul de fata) asa cum a facuto si fabrica, daca vrei ceva mai frumos o poti face din fibra dar te costa ceva mai mult (modele se gasesc). Mie unu la zambet imi place bara din fabrica adica cea cu colturi ma dispera, nu se potriveste

ltd 20-02-06 16:34

hai ca ma repet

1 Attachment(s)
in legatura cu topicul...sant in situatia ta dar am si prelungire..iti pun o poza sa vezi cum pica ..trage tu concluzia de aci

CT-07-APV 20-02-06 17:22

Re: hai ca ma repet

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
in legatura cu topicul...sant in situatia ta dar am si prelungire..iti pun o poza sa vezi cum pica ..trage tu concluzia de aci

Pune si tu te rog o poza din lateral ca vad ca ai numar de Constanta dar sincer nu imi e cunoscuta masina si stiu cam toate masinile cu desene sau modificate. Astept poza

ltd 20-02-06 19:58

sal

1 Attachment(s)
Nu o sti pentru ca nu merg cu ea prea mult ma folosesc de cea de la munca..si sigur nu o sa o mai unosti dupa ce ma apuc IARASI de ea..ma gandesc la o transformare cu gust si eleganta ceva de genu asta :peace:
Spoilerele sant pe drum..:D

CT-07-APV 20-02-06 20:50

Ar arata misto, dar din punctu meu de vedere sunt 2 chestii care ma deranjeaza (parerea mea proprie si personala fara alte comentarii) e un pic cam multa plasa pe ea si a doua (care daca nu am trai in Romania nu ar exista) un pic cam joasa si o sa ai probleme mari k o so spargi usor. Sper sa reusesti sa realizezi ce vrei. Si eu astept pe la sfarsitul verii ceva frumos dar mai e pana atunci.

All times are GMT +2. The time now is 10:09.

- Copyright 2026 4Tuning