Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Honda Civic în haine de vară (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/128084-honda-civic-haine-vara.html)

boy_wonder 10-06-09 14:32

Honda Civic în haine de vară

18 Attachment(s)
Honda Civic în haine de vară

Cu toţii ştim că pe timp de vară este recomandat să te îmbraci în haine cât mai colorate.. dar oare acest lucru să se aplice şi la maşini? Se pare că da...

În acest caz, paintjob-ul multicolor al Civic-ului de mai jos nu ar trebui să ne mire deloc... Poate doar jantele pe 20 inci, al căror negru va atrage toată căldura... Şi dacă nu va fi niciodată destul de cald, nu este nici o problemă, maşina se prezintă cu trei butelii de NOS. Să trecem totuşi peste treaba cu temperatura şi să intrăm direct în subiect. De capetele întoarse pe stradă, va fi responsabil "noul" exterior, care pe lângă jante şi painjtob, se mai poate lăuda cu un nou body kit dar şi noi blocuri optice. Şi cum cuvântul normal lipseşte cu desăvârşire din acest tuning, trebuie să precizăm şi uşile de tip LSD sau portbagajul "suicide".

Sub capotă, puterea a fost aproape triplată; de la 175 cai putere s-a ajuns ca prin minune la 450! Cai putere, nu grade Celsius. De asemenea, hatchback-ul se mai poate lăuda şi cu o suspensie pe aer, ridicându-se astfel pe vârfuri când doreşte.

În interior, avem un stil spartan şi brutal, fibra fiind "personajul" principal. Despre sistemul audio se poate spune că a fost proiectat pentru a face mai multă gălăgie în exterior, decât la interior. Nici o problemă, înseamnă că este perfect pentru afterparty.

Şi revenind la caniculă, care ne va da ceva bătăi de cap în următoarea perioadă, şepcuţa aferentă unde este?

bogdan100 10-06-09 14:39

Re: Honda Civic în haine de vară

nu mi se pare potrivita vopseaua, nici "cristalele" de pe jante sau schimbator...motorul arata criminal.

Sasha 10-06-09 14:41

un MARE KITSCH !!!! Groaznica!!! :omfg:

ovydioo 10-06-09 14:41

exceptand performantele nu vad nimic frumos

marian_tgv 10-06-09 15:00

prea incarcata k sa zic asa...in 2 culori mai mergea...oricum, motorul este superb! bordul prea incarcat...per total acceptabila

Champion 10-06-09 15:17

E pur si simplu prea colorata pentru mine :rolleyes2

alexonlylove 10-06-09 15:33

parca am vazut o masa de dj...cred ca e perfecta pt zonele din america unde merg americanii pe plaja la petreceri...... dar in rest e cam uratica..in special din cauza exteriorului :( pacat..se vede ca cineva a muncit foarte mult

YGD-sef 10-06-09 16:00

Motorul e extraordinar!:twisted:

RoByNeT 10-06-09 16:00

K I T S C H ! P U N C T.

edi2peu 10-06-09 16:43

inafara de jante nimik nu imi place, zici ca a vomitat un porsche pe ea

frost_dani 10-06-09 16:51

nu stiti sa apreciati si gusturile mai extravagante :P. pai daca voua nu va incanta ideea omului, asta nu inseamna ca e kitsch. vorbiti aiurea dupa parerea mea. interiorul ce e drept e de ***.

BULLDOG 10-06-09 16:55

Pom de craciun :D

SaIBoT 10-06-09 17:09

Eu zic ca merge masina.Jantele sunt ok,iar motorul de nota 10.Intradevar vopsiata mai extravagant dar e ceva diferit ,oricum cu siguranta nu e urata

valerutzz 10-06-09 17:44

Cel mai gretos EG6. E V E R !

milad 10-06-09 17:48

e hidoasa..nimic nu e in regula cu ea....de la culoare pana la toate briz brizurile de pe ea...! in afara de motor nothin' is right!

All times are GMT +2. The time now is 11:56.

- Copyright 2026 4Tuning