![]() |
Primul Maybach pe anul acesta a fost livrat!
3 Attachment(s)
Primul Maybach pe anul acesta a fost livrat!
Una dintre cele mai scumpe maşini de pe piaţa din Romānia a fost vāndută pentru prima oară īn acest an īn luna mai. 450.000 de euro au intrat īn buzunarul celor de la Mercedes-Benz pentru primul Maybach din acest an, iar proprietarul a plătit cash, semn ca unii nu o duc chiar aşa rău. Maşina de lux este a 3-a comercializată oficial pe piaţa locală. Oficialii importatorului nu au dezvăluit identitatea cumpărătorului, se ştie numai că este din Bucureşti. Maybach-ul comandat īn urmă cu un an este un 57S, versiunea sport a limuzinei, cu ampatament normal. |
Re: Primul Maybach pe anul acesta a fost livrat!
Gigi Becali :lol:
|
Quote:
|
cash... nu pot s cred
|
Quote:
|
a fost livrat unde? ca nu inteleg...in tara noastra? sau in oricare tara, fiind primul maybach vandut de MB pe anul acesta...
|
Quote:
|
da, e ambiguu articolu', da' se refera la Romania ca zice ca a fost comercializata pe piata locala. pai ce credeati ca daca e criza nu se mai produc bani sau ce ? baietii destepti se descurca nu-i problema.
|
Din ce am auzit eu, intradevar Gigi Becali e cumparatorul.
|
450.000 cash !!! a zis cineva ''criza'' ??? gigi nu este sigur cumparatorul, nu mai are o chiftea in burta, a pierdut si avansul de vreo cateva zeci de mii de euro bune date pt. un landaulet din cate stiu eu. oricum 450.000 cash !!! wow
|
e programul rabla :)))
|
pac`pac `pac o fi vreun var de`a lu`nea gigi :)))
|
450.000 cash...ce criza pe capul lui:)))
|
nu il mai laudati atat pe cioban , ca e un parlit da-l in gtm. catarama care are maybach, de ce nu se pomeneste nimeni nimic de el? Adamescu care si el are maybach de ce nu zice-ti de el?
nu il mai vedeti pe analfabetu ala asa instarit, ca nu e. e doar un fomist care nu stie cum sa faca bani si sa calce pe cadavre indiferent de ce va urma. posesorul a vrut sa ramana anonim si gata... ciobanu iesea pe post si s-ar fi laudat... facea o aroganta |
eu sigur nu sunt posesorul...cat ma oftic :( criza e pt noi cei de rand...marea majoritate k sa zic asa...cei cu bani nu prea se gandesc la criza drept dovada cazul acesta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning