![]() |
Prezentati-va!
Aici va prezentati fiecare, faceti o mica descriere, numele mic, masina... eventual porecla dupa care sunteti cunoscut... ocupatie... ce vreti voi...
|
Nume:ionut
Nick(porecla):yonutz Masina:dacia 1300 Ocupatia:inca elev... Hobbyuri:masini,femei calculatoare, F1 moto gp :D :D :D :wink: |
alex
alexufo dacia 1100 a.k.a. furia neagra lol student tot ce misca de masini + fetele inca ceva :CAND SE PREZINTA UN MEMBRU NOU .UN SINGUR OM II UREAZA BUN VENIT NU 10 .PRIMUL CARE IL VEDE .VA ROG MERSI SI LIPSITI-VA DE ALTE COMENTARII MERSI |
1 Attachment(s)
tot io :) RESTEKPA
|
1 Attachment(s)
Nume: Rares (Ciclist)
Nick : Ciclistu Ocupatia : Muncitor Hobby : Masini, ciclism, femei Autoturism : Dacia 1310 |
Nume: Horea
Ocupatia: elev inca un an hobbyuri: masini, biciclete, si bine-nteles, cui nu-i plac femeile? autoturism: urmeaza locuiesc langa Dora(Cj) |
Nume: AlexAndrA
Nick: strengaritza ocupatia: studenta masina furia rosie din avatar hobby: masini, muzica, calculator, excursii cu gashka p.s.mie imi plac barbatii bunoci Welcome pt hg! |
CRISTIAN
cj03vxg Dacia 1300-nepreparata hobby:masinile preparate cu GUST nu ***-uri :evil: |
welcome pt cj 03 vxg
|
Re:
Quote:
:roll: :wink: :x :lol: :bunch: :drunk: :giggle: |
1 Attachment(s)
Andrei
elev... corigent :( X shef la ACE :roll: :twisted: Curse/Tuning/Styling/Femei/Muzica/etc... |
ciao
ma numesc cristi 8) porecla:CCC masina:Opel Vectra 1,8i ocupatia:student hobby:masini,femei si tot ce ridica adrenalina... |
sal all
Nume:Andreea
Nick:Theba Ocupatie:inca eleva Masina inca nu am,dar aspir la un BMW... Sunt noua,insa am urmarit cam tot ce mishca p-aci,va cunosc pe cativa din vedere de prin C...il stiu si pe Sergiu (fratele lui Lica :( ),sper sa va cunosc mai bine si sa am ocazia sa stau cu voi la o poveste. |
Bine ai venit Andreea, sper sa te cunoastem cat mai repede.
|
mdea
unii ma stiu,altii nu ma rog, masina: VW Golf 3 , 1,8 i aspir la un VW Golf 2 GTI 16V altceva ce sa mai zic? aaa da Golful meu nu e pregatit \"inca\" de joaca,ii trebuie niste capete de planetare ca le-am dat gata :P |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning