![]() |
Honda Civic SI Sedan Concept
9 Attachment(s)
Honda Civic SI Sedan Concept isi face debutul in cadrul Chicago Auto Show.
Cu un motor ce DOHC i-VTEC, 16-valve, 197hp,cu \"redline\" la 8,000 rpm, va fi una dintre varfurile gamei Civic. Jantele sunt de 18 inchi cu anvelope 225/40ZR18. Vanzarile pentru acest model vor incepe in vara. |
botu e meserias dar in rest nu imi place! iar eleronul ala nu da bine deloc! ar fi trebuit un eleron micut finut
|
bai tuningboy dupa cate am citi eu pe forum tie nu iti place nimic din masinile alea tre sa ai tu o parere naspa despre o masina si in legatura cu honda civic nu prea sti despre ce vb e prea tare masina aia .Tiai dori in cele mai frumoase vise sa conduci una dapai sa o ai.
Mai documenteazate despre masini si cine a castigat masina anului in romania HONDA CIVIC FARA SUPARARE |
Arata super...ca din viitor...dar ce sa mai vb...acum suntem in viitor:)
|
din cate am mai citit pare adevarata motorizarea
cu eleronu ala pare mai sportiva |
Si-au respectat blazonul cei de la Honda cu Civicul sedan ... cat despre eleron....mie unul imi place cum vine , ii accentueaza forma sportiva ...
|
Re:
Quote:
ps: daca as fi avut posibilitatea sa aleg intre mai multe masini stai calm ca nas fi ales civicul asta....! si daca mai ai ceva sami spui dami un pm, nu te lega de parerea altora! PEACE |
Unde ai vazut randunica (dupa cum spuneai tu) pe japoneza? 8)
|
nu va mai certati..fiecare are parerea lui...nu e nimeni obiectiv...totul tine de gust...si mie masina mi se pare super...
|
mda ... e destul de faina ...
dar nici chiar foarte ... un lancer .. ii de 10 ori mai fain ca asta .. dar nah` .. acum acuma vorbim despre asta ... mie imi place botu` .. spatele nu tare ... |
Masina e frumoasa,dar prea mult seamana spatele cu serile precedente
|
Aceeasi si eterna Honda Civic ! Un blazon respectat !! Atat am avut de zis :wink:
|
........
Foarte frumoasa .... imi place .... aduce cu Acura RSX ..parca :roll: ...asta e modelul american ...sau se va aduce aceeasi masina si pt plaiurile Europei ? :lol: ...foarte frumoasa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning