![]() |
Mercedes CL pozează topless
5 Attachment(s)
Mercedes CL pozează topless
Cei care vor mai mult decāt un Mercedes CL Coupe, pot "īncerca" acum un Mercedes CL Cabrio. Aşa cum probabil intuiţi, constructorul din Stuttgart nu a lansat o versiune decapotabilă a coupe-ului său de lux, ci vorbim doar de o creaţie custom. Mai exact, o creaţie a companiei americane NCE (Newport Convertible Engineering). Judecaţi şi daţi verdictul. |
Re: Mercedes CL pozează topless
Am vazut S cu bot de CL dar CL decapotabil nu ma asteptam!Interesant!
Cred ca o sa fie destul de criticat in posturile ce vor urma! |
daca se decapota cumva in portbagaj chiar era minunat. mai mult ca sigur este manual tot sistemul
|
fara cuvinte..jantele dau super..ce sa mai zic de masina..:rolleyes2
|
nu are sens sa ma lungesc la discutii : superb , e de ajuns :shock:
|
Frumos... atat int cat si ext
|
nimic de comentat presupun ca pozele ne arata totul >:))
|
Arata oribil. O masina sport cum e CL-ul ar trebui decapotata complet, in portbagaj. Sa lase stilul asta de capota pentru masinile clasice si vechi.
Cam asa ar trebui sa arate: http://www.seriouswheels.com/pics-20...p-1280x960.jpg |
ma fratilor mie im i place ... arata bine asta mica
|
chiar arata bine...superba
|
SUPERBAAAAAAAA!!!!:shock:
|
Ma intreb oare cum flutura soft topul ala pliat cand merge cu viteza, in ce mod se pliaza (cred ca by hand) si cata apa intra prin el cand ploua, daca jantele sunt oare de la Pimp My Ride, daca s-a gandit mult inainte, daca e multumit de spatiul interior pe care il ofera fata de o masina decapotabila un pic mai mica (dar cu sistem de pliere si ascundere in portbagaj si siguranta la rasturnare). In rest e superba si speciala....NOT!
PS: Firma producatoare are un nume pretentios, deci posibil sa se plieze automat, dar tot nu vreau sa ma gandesc cum face la viteza cand e pliat sau cat de bine e realizat, am dubii inca. |
arata mult mai bine daca se decapota in portbagaj ....oricum e frumoasa masina :D
|
superba..o inventie buna
|
prea SEXY :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning