Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero --RAT STYLE-- (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127733-espero-rat-style.html)

Rob3rt_espero 08-06-09 18:59

Espero --RAT STYLE--

5 Attachment(s)
Salut tuturor,

Intr-un final am decis sa deschid si eu un thread cu al meu sobolan, am vazut ca mai toti au thread-uri deschise asa ca sa ii dam drumu !
Cu ocazia asta aflu si eu niste pareri din partea cunoscatorilor sau mai putin cunoscatori, sfaturi si reprosuri.
Espero ---- 1.8, 70kw, 95cp

mike - AER 08-06-09 23:43

Re: Espero --RAT STYLE--

Arata bine ''sobolanu'' tau... Cred ca stii si tu ce ii lipseste sau ce ar trebui sa ii faci, si nu mai e cazul sa iti mai spun eu... bafta!

morpheusmaster 09-06-09 00:32

Succes cu Sobolanu...dar doar asa ca idee...click pe http://i39.tinypic.com/2itpwmp.jpg si vezi RAT STYLE ;)...cam nepotrivit titlul threadului :) sau asa ai de gand sa il faci? Ar fi tare :D

Rob3rt_espero 09-06-09 07:28

:)))), ce tare nu stiam treaba asta...

morpheusmaster 09-06-09 10:58

rat style= mad max style...chestii d genu :)

Robert_MNW 09-06-09 11:25

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2392066)
:)))), ce tare nu stiam treaba asta...

Termenul sa folosit prima data la hot rodurile americane....in special cele care ereau 100% functionale dar nu ereau vopsite si aranjate decat poate decat grunduite!
Bafta cu masina ....uite cateva rat rod's poate furi' vreo idee:lol:
LE : Imi place culoarea mi-se pare cea mai reusita pentru ESPERO;)

andi_cimpean 09-06-09 13:37

draguta masina...se vede ca este ingrijita;)...

Ideile cred ca le cam ai si tu, banuiesc ca finantele lipsesc. :)

P.S. Omu' cand a dat titlul thread-ul s-a gandit la placutele de inmatriculare, masina clar neavand nicio legatura cu Rat Rod-urile ;)

TheEnZo 09-06-09 16:06

Frumos Espero, ingrijit si bine ai venit pe forum.
Un Rat adevarat presupune o masina cu sasiu, si coca separata. Diferenta esentiala dintre un rat rod si un hot rod este ca la rat rod grinzile de la sasiu nu se inchid , raman deschise asta duce la un pericol mai mare de torsionare a sasiului la puterii mari, la rat rod grinzile de la sasiu au forma de "u" ceva de genu: " [ ", iar la hot rod pt o siguranta mai mare grina de inchide complet si arata ca un patrat sau dreptungi " [] ". Plus la rat rod este specific caroseria ruginita, adika se lasa caroseria la corodat natural, sau se corodeaza artificial prin anumite substante , cand ajunge la efectul dorit se aplica o substanta care opreste coroziunea si pastreaza acel aspect pentru totdeauna. Un adevarat RAD ROD are intotdeauna sasiu complet, si sunt masini clasice gen ford T, A etc.

Cam greu sa incerci sa faci RAT ROD dintr'un espero, si mai ales in romania.

RD-Woo 09-06-09 16:14

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2393511)
Cam greu sa incerci sa faci RAT ROD dintr'un espero, si mai ales in romania.

:idea: Prin definitie Espero au fost gandite ca masini elegante,
in care sa predomine ideea de confort..
PS: keep it clean !
cu siguranta nu s-a gandit proprietarul masinii la rat-style cand a inmatriculat-o!:???:

Rob3rt_espero 09-06-09 16:25

7 Attachment(s)
Credeti-ma ca pana sa deschid aceast thread nu stiam de treburile astea, dar omul cat traieste invata...:P.

Si hai sa facem cateva upgrade-uri ca parca s-a invechit....cum ar fi inlocuirea tobei cu una sport.

Rob3rt_espero 09-06-09 17:02

1 Attachment(s)
Am cam asteptat ceva timp pt. ea dar eu zic ca a meritat, se aude marfa si nu este foarte zgomotoasa daca tii masina turata la o turatie constanta nici nu se aude deci la drum lung nu-ti trebuie pastile de cap.

Rob3rt_espero 11-06-09 16:43

2 Attachment(s)
Masina a primit o suspensie Ta technix 60/40....

Rob3rt_espero 11-06-09 16:50

5 Attachment(s)
Cam asa arata dupa montarea ei...

Robert_MNW 11-06-09 18:07

Fara jante arata...ciudat:rolleyes2 dar sunt in plan nu?

Rob3rt_espero 11-06-09 18:56

Zici ca e sareta nu ca arata ciudat, primul lucru asta voi face, trebuie neaparat sa-mi gasesc jante !!!

All times are GMT +2. The time now is 04:15.

- Copyright 2026 4Tuning