![]() |
urmatoarele masini
5 Attachment(s)
opel vectra 1,8i
an:1994 oglinzi electrice in rest este cheala ,este model hatchback nu a avut niciodata numere rosii euro 2 pretz 1000 euro neg renault laguna 1,8i an:1998 aer conditionat geamuri electrice fata gpl inchidere pe cheie airbag sofer haion un pic avariat(3 mil unu la dezmembrari) numere de franta euro 3 pretz 1800 euro neg citroen xantia 1,8i an:1995 carlig+priza inchidere in rest cheala euro 2 pretz 1250 euro neg nu accept variante decat la citroen si laguna iar la variante mai creste un pic si pretul am sa revin cu poze pt opel si laguna 0767 377 208 |
Re: urmatoarele masini
Pune poze cu Laguna interior exterior si spune-mi daca te intereseaza asta https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/120842-schimb-mazda-mx-3-v6.html pentru Laguna,cu o dif din partea ta,sa ne intelegem amandoi
|
miramas sa fie laguna aia din 98 euro 3 ,
aviz amatorilor |
mai repede cu laguna!ne intereseaza!
|
ionutz daca nu crezi iti arat la mine in fata blocului laguna inmatriculata pe romania din 01/98 euro 3 mot de 1,6,si va iesi si asta euro 3 ca doar de asta sunt relatile facute sa le folosesti
am sa spal laguna o curat si ii fac poze dupa amiaza vor fii poze puse |
pai asa zi man :))
chiar sint curios sa o vad in poze |
8 Attachment(s)
pozele cu laguna
|
mai lasa din pret si ti`o iau!cash
|
ti-am dat pm
|
Quote:
|
kidu :ti-am dat pm ,in rest uppp
|
uppppppp preturile sunt negociabile
|
upppp
pretz la opel 950 euro pretz la renault 1700 euro pertz la citroen 1200 euro urgent |
daca le ia cineva la pachet pe toate 3 se mai discuta la bani bine rau
scade pretul la renault la 1550 euro |
poze cu opelul te rog si cam cat ar fi inmatricularea?
Stima, |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning