![]() |
2007 Dodge Caliber SRT4
8 Attachment(s)
Dodge Caliber SRT4 - realizat de departamentul Chrysler - Street and Racing Technology (SRT)
Detalii: Motorizare: - 2.4 litri, turbo - putere:300hp @6000rpm - cuplu:352nm - 0-60mph < 6 secunde Front Wheel Drive Greutate: 1447kg Jante cu anvelope 255/45 R19. |
Arata desul de bine.
Pare un suv sportiv. Probabil ca va concura cu ML AMG :? |
O porcarie.Mai bine pastrau Neon-ul decat autobuzul asta mai mic.Cross-over-ele sunt penale.
De concurat nu concureaza cu ML,fiind mult mai mic la dimensiuni.Iar pretul de baza (pentru Caliber,nu SRT) e 14.000 USD...nu exista comparatie cu ML. |
mie unu imi place ... e chiar dragut... ! oare la dimensiuni e cat rav4?
|
Re:
Quote:
oricum .. ce sa ii faci dak la americani .. astea le plac mai mult ... autobuzele astea de masini ... |
cam trasa de par acceleratia!
|
arata destul de bine mentru un suv dar se putea si mai bine :wink:
la motorizare nu se poate reprosa nimic :wink: |
e cam cioplita cu toporul masinuta asta
|
Re:
Quote:
|
e posibil sa concureze chiar cu mercul r class .. oricum arata bine ....
|
Re: 2007 Dodge Caliber SRT4
au lansat in sfarsit cifrele oficiale ale masinii in varianta finala de productie, care o sa ajunga la dealerin in america de nord in toamna asta
pe scurt o sa aiba: 280 de cai putere din noul 2.4L world engine cu variable valve timing 6 viteze 0-100>>6.2s 400m: parca 14.6s , imi scapa acuma |
Quote:
paranteza : imi place ca mai bine de jumatate din comentarii is despre felul cum arata cand de fapt nu asta era ideea , lol |
cum sa concureze cu R-class cand masina asta e cat un Golf.
Competitorul direct pe piata americana e GTI 5-door si MazdaSPeed 3. SI mie mi se pare maricel 14.6 dar sa asteptam totusi teste de la C&D si R&T pt cifre mai exacte. EU zic ca ar trebuie sa fie pe la 14 flat pe cauciucuri de strada. |
da asa e, masina e de fapt destul de joasa, doar centinetric mai mare decat vechiul neon pe care-l inlocuieste... pare inalta dar nu prea e, si probabil ca varianta SRT oricum o sa stea mai jus pe suspensia sport
auitati aici ultimele date oficiale http://www.autoblog.com/2007/07/23/3...caliber-srt-4/ sa nu uitam insa ca vechiul model avea chipurile 230cai, dar nici una nu avea mai putin de 245-250 cai LA ROTI :lol: deci chestia cu 280 cai ramane de vazut ;) |
ce imi place mie e curba de putere pe care o face motorul! are putere maxima aproape tot timpul!!!
2.4L DOHC 16V Dual VVT 4-cylinder intercooled/turbocharged World Engine 280hp @ 6000-6400rpm>>tine putere maxima pana la linia rosie... frumos... ms3 se caca pe ea si cade la 3-5psi la linia rosie 260 lb-ft torque @ 200-5600rpm. >> WOW!!! cuplu maxim de cand invarti cheia pana aproape de linia rosie!!!! asta o sa manance cauciucuri ca naiba! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning