![]() |
Semafoare ciudate adunate de prin lume
14 Attachment(s)
Semafoare ciudate adunate de prin lume
Ne lovim în fiecare zi de semafoare, însă, deşi sunt extrem de enervate uneori, nu ştim ce ne-am fi făcut fără ele. Studiaţi cu atenţie aceste semafoare ciudate şi funny în acelaşi timp de prin toată lumea şi spuneţi-ne dacă vă susţineţi aceeaşi părere atunci când vine vorba de semnalele luminoase din trafic. Locaţie: Germania Întotdeauna am ştiut că nemţii sunt puţin săriţi de pe fix şi acum avem şi dovada: de fiecare dată când oprim la semafor... o facem pentru o mică îmbrăţisare din partea unei fetiţe roşii. Attachment 950391 Locaţie: Australia Numele oficial ar fi semnalul de “14 lanterne” , neoficial mai bine ne-ar lăsa în pace cu atâtea luminiţe Attachment 950397 Locaţie: Germania Din nou "ze crazy Germans", însă de data asta cu un semafor extrem de pozitiv am putea spune. Attachment 950392 Locaţie: Unknown Sigurul motiv pentru care am opri ar putea fi numai pentru a citi ce scrie, deşi este verde Attachment 950402 Locaţie: Germania Acest semnal luminos ar putea numai să ne înveţe nişte noi metode de traversare Attachment 950393 Locaţie: Amsterdam Vedeţi, aici până şi bicicletele au semafoare personalizate. Attachment 950398 Locaţie: Cambridge După principiul “Don't worry, be happy”, la culoarea galbenă a semaforului ai putea să nu te enervezi când roşul a ţinut o veşnicie Attachment 950396 Locaţie: Germania (din nou) Credeţi că un semnal luminos ar putea fi pus mai sus de atât? Attachment 950394 Locaţie: Copenhaga Bicicletele din nou…cu semaforul lor…un exemplu de urmat… Attachment 950395 Locaţie: Italia Un design mai aparte. Attachment 950399 Locaţie: Unknown Semafor mobil? Felicitări inventatorului! Attachment 950403 Locaţie: Japonia Japonezii au împrumutat numărătoarea inversă din “Oz” şi au adaptat-o în specificul mod japonez. Attachment 950400 Locaţie: Unknown, dar posibil Jamaica O idée minunată, mai ales la culoarea verde Attachment 950404 Locaţie: Londra Ceva mai confuz de atât nici că se putea! Attachment 950401 |
Re: Semafoare ciudate adunate de prin lume
interesante :D problema la noi este ca ori nu functioneaza (sunt oprite) ori sunt pe galben intermitent, ar trebui sa fie cu o singura faza, galben si sub ea sa scrie GO at your own risk. Imi place cel din "jamaica" in special
|
:rolleyes2 Nebuni sunt peste tot....
|
de remarcat ca ei au . la noi din pacate stam foarte prost la capitolu semafoare.! si dupa ce sa facut atata tam`tam cu semafoarele inteligente. nu sa rezolvat mai nimic. poate in viata viitoare
|
ha ha ha
foarte faine, si mie imi place cel cu frunza. cel din londra e "arta" nu e semafor ( http://www.bad-time.com/the-traffic-...ree-of-london/ ) |
marfa ce e lipit SUB semaforu din "jamaica" ..=)) .. ala din japonia nu l-am inteles deloc ..
|
:)):)) sar putea numii si aceste ciudatenii opere de arta ;))
|
tari,mai ales jamaica:D
|
Geniala ultima poza...noua dalea ne-ar trebuii :D
|
cel din "Jamaica" este de fapt pe undeva prin Europa, nu mai stiu exact unde... si este facut cu o matrita peste care s-a dat cu vopsea meagra.
|
Quote:
|
:lol: hahaha...tare aia cu frunza la culoarea verde
|
maria'ioana rullz :X (prietenii stiu dc) :-P
|
Quote: