![]() |
[EXT] Dacia Logan AT
4 Attachment(s)
+ pt jenti
+ pt bodykit + paint,viniluri - pt oglinzi :P |
mie mi se pare chiar urata. parca seamana cu masinile de dezapezire.
|
destul........de frumoasa:
+pentru jante +pt. bodykit -pt.culoare(sincer nu imi place) :x -pt. spoileru' din fata :? In rest: :yikes: :yikes: :yikes: Bravo pentru initiativa de a tuna un logan. :shock: |
sincer imi place mai mult sa vad un logan tunat decat unul stok dar asta nu imi place 1-spoilarul fata
2- culoarea un plus doar pentru jante |
+ jante , bodykit , culoare , senzori parcare
- eleron , viniluri , stopuri Am votat reusita ; are un body cu care va iesi sigur in evidenta si merita felicitarile noastre pt ca a investit totusi intr`un logan :wink: |
E exagerat spoilerul din fata,da senzatie de plug de zapada. :roll:
|
Arata destul de bine in general,dar fata il strica-hood-ul e urat de tot! :?
|
culoarea este acceptabila...
spoilerul fata este ca o lama de plug deci urat rau! aerisirea este de forma... jantele dupa parerea mea nu au ce cauta pe masina asta...pe altceva ar merge...dar nu pe asta... deci e urata dar este de efect sa zic asa sare in ochi... si bravo ptr initiativa de a tuna o masina romaneasca! :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mai multe discorepante, care fac diferenta dintre reusita si kitch..am votat ca merge, dar am rezerve..
1. daca nu are minim 150cp, are un mare minus ... phat ride fiind logan zic ca e diferenta substantiala fata de stock..altfel, nicic 150 nu sunt de ajuns la ce raketa pretinde ca ar fi.. 2. desi modelul de jante e frumos sunt subdimensionate pt bodykit...niste gume pe 45 la 17\" as vrea sa vad cum se potrivesc... 3. gaura aia de pe capota e pt prins muste 4. liniile alea albe nu au nici o logica pe elementele kitului, ci sunt doar de fumuri pt ideea teoretica, a lui topart nota 10, dar nu se pune in practica asa ceva, e prea nerealist..arata mult mai bine ideea pe gri a lui, si mult mai frumoasa pe drum... proprietarul loganului de fata ii doresc mult succes sa intreaca berline, la cat a incarcat masina :lol: |
invatza sa vb ;)... blowwind
|
Re: [EXT] Dacia Logan AT
despre loganu de mai sus : tobele sunt cam iesite in afara, parca mergeau alte viniyluri , in general e frumusica dar cu niste stopuri transparente cred ca ii schimba total imaginea...
|
Re: [EXT] Dacia Logan AT
frumos bodykitul ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning