![]() |
al meu w124
6 Attachment(s)
2000 D, manual, 1991 , 151.436 km imatriculata pe bulgaria. :D
|
Re: al meu w124
WOW frate dar unde l'ai tinut , nu vrei sa'l vinzi ? dak da zimi si un pret....sal si ai grija de bolid :P
|
Impresionant !!! putin w124 mai gasesti in tara in starea asta(Impecabila) pur si simplu spui ca debea a fost scoasa din fabrica ! Imi place super mult .... mai ales ca i-ai facut semnalizarile si stopurile fumurii :X
Sa o conduci sanatos si fara incidente ! Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
asa putin ???? ma asteptam undeva pe la 10 % in oras si 8% in afara .... super tare atunci ... inseamna ca motorul ii si el impecabil :D sa-i faci vreo 2-3 poze ... :D |
Hoho foarte frumos w124 cred ca e cel mai frumos sa ai grija de el.Bafta
|
Quote:
|
sa ai grija de ea...
e superba..... |
Quote:
|
consumul afara e 5,1 sau 5,0?de spalat vad ca o speli,dar nu ne jigni inteligenta cu consumul tau....Si aerul conditionat cum iti merge zilele astea?te racoresti sau ?
|
Pune-i semnalizari albe si o sa arate mult mai bine si sunt si foarte ieftine.;)
|
Quote:
|
Al meu are 16 valve,clima automata si consuma 4,si citeodata chiar 3,3 litri.Dar pe gpl al dracu tot 10 litri maninca....Ultima oara mergeam pe autostrada cu 130,tocmai calculasem consumul,si imi dau seama ca aveam motorul oprit....si totusi mergeam cu 130 cu motorul oprit...ce ziceti,sunt bengos sau nu?:twisted:
|
Quote:
|
DMIHNEA daca nu ai observat motorul lui e 2000 cmc DIESEL, se poate scoate si consum de 5% in afara si daca tie ti se pare imposibil asta nu inseamna ca nu se poate
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning