Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   Help me ! (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/12718-help-me.html)

DjVictor 08-02-06 09:18

Help me !

1 Attachment(s)
Vreau sa stiu care sistem audio e mai bun dintre Sony Xplod si JBL , la categoria subwoofere ,claritate si calitate . :D

saxo 08-02-06 09:22

JBL

vpower16v 08-02-06 09:35

soni ecsplod..e un brand asta ???sau c e???? :lol: :lol: :lol: nu gluma gluma .....dar JBL clar ..... :wink:

GYM 08-02-06 09:39

Go JBL...;)

BabyBlue_EVO 08-02-06 10:15

JBL

ge0rge 08-02-06 12:44

JBL ;)

quick_5hifter 08-02-06 15:27

2 Attachment(s)
sony e cel mai tare!!!! nu te lua dupa ceilalti, ca numai eu am dreptate! voi folosi intotdeauna sony pentru ca ei sunt cei mai buni la audio in masina (si la televizoare, si la combine audio de casa, si la baterii, si la telefoane mobile, si la calculatoare, si la sisteme home cinema, si la mixere de bucatarie, si la cuptoare cu microunde, si la cd-playere portabile, si la mp3-playere portabile, si la casti audio, si la casete, si la emblemele de pe geamurile daciilor din '80 conduse de manelisti in calduri, chiar si la ROBOTI DE JUCARIE!!!)
JBL sunt niste amatori, nu s-au implicat si in celelalte ramuri, s-au concentrat ca prostii numai pe partea audio auto si profesionala sau alte porcarii de gen...auzi, nu fac si ei acolo un mixer de legume, un robot de jucarie...
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

quick_5hifter 08-02-06 15:30

in caz ca nu s-a dedus spre care dintre cele 2 branduri m-as indrepta, se subintelege din cele 2 poze de mai sus...eu cand aud de sony, imi vin in cap roboti de jucarie! (adica o inventie tampita pentru oligofreni care nu sunt capabili sa hraneasca un caine adevarat si carora le e sila sa stearga urmele de pishu si kk)
...si pana la urma, cand ti-ai luat un caine din asta de plastic+metal (wow!), dupa ce-ai citit instructiunile, incepi sa realizezi (daca te duce putin bila) ca a fost conceput ca sa te dreseze el pe tine, nu invers!

god2me 08-02-06 19:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
...si pana la urma, cand ti-ai luat un caine din asta de plastic+metal (wow!), dupa ce-ai citit instructiunile, incepi sa realizezi (daca te duce putin bila) ca a fost conceput ca sa te dreseze el pe tine, nu invers!

tare rau fragmentul asta! dar din pacate it's true

Sir. Kid 08-02-06 22:15

NU te mai lua dupa ce zic altii... asculta-le si vezi care iti place! cel mai bun sound e ala care iti place tie fie el chair si noname! asculta...asculta...asculta si decide-te de unu singur!

GYM 08-02-06 22:17

Chiar asa, de ce sa te iei dupa 10 fraieri ??? Mai bine asculta SONY si cumpara, ca doar suna bine... :lol:

vpower16v 08-02-06 22:44

daca tot asculti......nu asculta numai sony.....vezi compara....cu alte modele din aceeasi gama d preturi...si o sa vezi diferenta...acum ar trebuii sa le asculti si p aceleasi difuzoare k alt fel nu are nici o valoare testul tau..

quick_5hifter 08-02-06 22:52

alo! shefule! era o gluma cu sony!! voiam sa subliniez faptul ca, fiind multilateral dezvoltati, nu sunt capabili sa se focalizeze excelent pe o singura ramura, asa cum JBL s-a axat numai pe difuzoare si amplificatoare...daca tot postati ca sa mai treaca timpul, mai bine cititi inainte...hmmm :evil:

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning