![]() |
Pista de Carturi si DRAG in Rm. Valcea
Se discuta construirea de catre primarie a unei piste de carturi si drag in valcea, dar este nevoie de 400 de semnaturi din cate am inteles. Cine vrea sa semneze, sa se prezinte deseara cu buletinul la Stadion, unde o sa semnam. Pot sa semneze parintii, rudele, cunostintele, etc. Hai sa facem ceva ca avem o sansa :) raspanditi vorba si cine vrea sa semneze sa anunte aici :)
DECI DESEARA LA 9 LA STADION CU BULETINU LA SECTIA DE VOT :)) a...toti votantii sa aibe domiciliul in Rm Valcea. |
Re: Pista de Carturi si DRAG in Rm. Valcea
Trebuie sa ai 18 ani? :D
|
nu prea cred....doar sa ia buletin;)....ca sunt cei de la palatul copiilor care chiar nu au 18 ani si participa la karting...deci asta e logic...;) din moment ce zice de pista de karturi....vin si eu ....si victor si florin si am mai chemat:d...sper sa ne strangem multi
doar astaseara se poate semna? |
Quote:
|
la ora asta mai e cineva?
|
stati linistiti ca se mai paote semna si peste 1 saptamana .....singurele contitii sunt : Sa fi din RM.VALCEA , sa ai 18 ani adica drept de vot , si sa se stranga 5000 de semnaturi !!!
|
pai parca era vorba de 400...
|
da....asa era vorba la inceput....dar a venit Dragos si ne-a spus ca nu ca trebuie 5000....damn
|
in maxim 2 saptamani cred ca sunt stranse toate semnaturile care trebuiesc :)
|
Quote:
|
eu am fost la 9 fix la stadion special sa semnez si nu era nimeni , asa ca am plecat :P
|
daca nu se strang semnaturile, ar trebui sa semneze aia care sunt atat de deranjati de cursele cu mize de mii de euro
|
Quote:
|
asa este....cand am venit eu cu florin si victor tu robert plecasei...radu si cu 2 baieti erau acolo de cand ai plecat tu:-?...
|
Deci..sa inteleg ca daca sunt din Baile Olanesti nu pot semna?:( Damn ! ~X(
Oricum...ma chinui sa strang si eu cate pot ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning