![]() |
Expozitie machete Iasi
Organizata la Carrefour ERA (iesirea din Iasi spre Targu-Frumos), s-a axat mai mult pe machete de mijloace de transport in comun si machete de avioane. Cei care vor sa o vada mai au timp pana pe 7 iunie.
Personal mi s-a parut prost organizata, daca ar fi scos capul pe internet ar fi gasit probabil colectionari din Iasi dispusi sa isi arate macar o mica parte din colectie si astfel nu s-ar mai fi rezumat o intreaga "expozitie" la cateva vitrine. PS: imi cer scuze pentru calitatea unor poze, dar se reflecta lumina in asa fel incat oricum as fi pozat nu se intelegea mare lucru. Albumul cu poze sea gaseste aici. |
Re: Expozitie machete Iasi
Cam aiurea ... :(
|
da...
Sa pui machete bburago 1/43 in vitrina... lasa ca daca se va materializa ceva cu o intalnire a machetistilor de pe 4T.... ar fi ceva.... |
Machetele de trenulete au fost atractia principala !
|
1 Attachment(s)
In perioada 15 noiembrie - 15 decembrie va avea loc o noua expozitie de modelism/machete, se va desfasura la etajul 3 din Moldova Mall.
De data aceasta machetele auto vor fi mai bine reprezentate, vor exista doua vitrine separate pentru ele...mai multe detalii duminica (prima zi de expo). PS: pe afis nu apar si machetele auto, dar ele vor fi acolo :-) |
curios sa vad ce iese :-) bineinteles, asta numai din poze voi vedea, sper totusi sa fie mai bine ca si cealalta care a fost un dezastru dupa parerea mea:cry:
|
30 Attachment(s)
Dupa cateva zile extenuante se vad rezultatele mai jos:
|
FELICITARI OAMENI! ;)
|
Mult mai buna ca si cealalta, ceva mai multa organizare :D Oricum, se putea si mai bine, cand vine vorba de machete nu exista limite:D
|
Multumim. Pentru urmatoarea exista deja niste idei... vom vedea la momentul respectiv.
|
bravo baieti
felicitari amandurora dar si organizatorilor daca era mai apropape, poate veneam si eu |
felicitari radu si vlad(bmw si rekin)....pentru mine,voi ati fost atractia rincipala:lol:...pacat ca nu am putut veni:(:(....se mai fac asemenea expozitii??si cand??
|
dezamagitor a fost doar faptul ca nu au fost destule vitrine, expozanti erau mai multi...
|
Multumim.
Aveti o luna de zile la dispozitie (poate chiar mai mult) sa veniti sa vedeti exponatele. |
Foarte foarte tare !!! Felicitari !!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning