Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cand n-ai ce face iti pui decals la comp (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/12687-pui-decals-comp.html)

AdiNX 07-02-06 13:24

Cand n-ai ce face iti pui decals la comp

5 Attachment(s)
Ce-am facut eu azi:

orlando 07-02-06 14:29

asa si ce propui?
te inteleg ca esti fanatic da sa pui niste stickere cu firme ptr tuning pe computer...ceva nu inteleg... :lol:

sil4tuning 07-02-06 14:44

nu gasesc ceva anormal coreland cu varsta ta

Mustang 07-02-06 14:58

de ce omule ???
poate o sa vrei sa il vinzi ...
si ala nu o suporte carcasa asa...what'cha gonna do then ?

Skillzu 07-02-06 15:06

mah si voi rai...omu va arata k si-a pus nx la procesor,un greedy e-management pe bios,a luat panouri laterale,floppy,hdd si dvd sparco (usurate) + sistem antisoc al placii de baza de la H&R importat direct din germania....

AdiNX 07-02-06 15:42

madskilz stie :)
Am pus decals la comp fink nu aveam ce face, si cand am terminat am vazut ca arata bine. apoi m-am gandit sa pun asta aici pe forum, dar nu credeam k o sa fie lume care sa se ia de mine pentru ce fac eu cu bunurile mele.
Si Mustang Mach One, decals astea ale mele nu sunt permanente, sunt facute de mine :)
Mai vb

ERY 07-02-06 16:48

Acu...sa intreb si eu daca ii fac chip tuning la pc cu cat creste poweru...acu am 2.8g ??? da' daca ii pun si nos?

Evo007 07-02-06 17:04

Adi de unde ai luat decals......ca vreau si yo sa fac rost...da nu sa le pun pe unitate: :P

AdiNX 07-02-06 17:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Adi de unde ai luat decals......ca vreau si yo sa fac rost...da nu sa le pun pe unitate: :P

Daca nu pe unitate, atunci pe masina, nu? :wink:
Pai eu am luat poze dp net, le-am mai modificat putin daca a fost nevoie si le-am dat print :)
O sa primesc saptamana asta cred unele originale, dar alea raman la mapa pana cand imi iau permis si masina si nu o sa fie 4sale.
Oricum... ce am facut eu e pentru indoor use only

shantzu 07-02-06 18:21

eu vreau sa fac nishte flacari pe unitate :wink: si am o presimtire ca o sa stric si unitatea si vopseaua :mrgreen:

mtg 07-02-06 18:29

AdiNX,interesanta idee cu decalsurile,nu inteleg ce vad unii rau in asta,pana o sa putem face tuning la masini o sa facem la calculator :lol: ti-as propune sa incerci si o varianta cu neon :D

Skillzu 07-02-06 18:44

atentie.......combinatia de 4tuning si pusti 'dementi' duce la 'tuanrea' propiului pc...... :lol: :lol: :lol:

adiNX poate faci o afacere din asta 8)

tng 07-02-06 19:49

de ce nu lasati voi baiatu` in pace :) .. daca lui ii place, n-are decat sa-si puna si evacuare Borla in loc de cooler :P

si eu am vrut mai acu` 2 ani sa imi decupez carcasa pe lateral, sa pun cheder si geam-plastic si sa \"arunc\" un neon in interior :roll: .. dar n-am mai facut-o, era mult de lucru

mtg 07-02-06 20:33

buna idee tng,o sa incerc sa pun neon,macar acum o sa am si eu ce sa fac :lol: :lol:

Evo007 07-02-06 23:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AdiNX\"
Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

Daca nu pe unitate, atunci pe masina, nu? :wink:
Pai eu am luat poze dp net, le-am mai modificat putin daca a fost nevoie si le-am dat print :)
O sa primesc saptamana asta cred unele originale, dar alea raman la mapa pana cand imi iau permis si masina si nu o sa fie 4sale.
Oricum... ce am facut eu e pentru indoor use only

Da mha ptr o masina de jucarie si le vroiam ceva mai mici (mult mai mici)
o sa incerc si yo sa vad ce iese....oricum ms de idee

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning