![]() |
Seat Leon vs. VW Golf
Dintre Seat Leon 1.8 turbo si VW Golf !.8 turbo..care este mai bun ca performante?Daca este cineva care are unul dintre modele sa lase cateva pareri..Multumesc!
|
Re: Leon vs GOlf
Leonul, cu cod motor AUQ. Cupra R (AMK, BAM) daca ai bani :)
~Nautilus |
pai aici e vorba doar de gusturi...motoru e acelasi.....deci care iti place ala il iei
|
VW ramane VW la performante peste Leon fara discutii ... cred...daca e cineva care stie mai bine ...astept contre
|
Singurul raspuns posibil la ceea ce tocmai ai afirmat este:
:p :D :lol: ~Nautilus |
eu m`am referit doar la aceste doua modele..cu aceste 2 motorizari..care e mai buna in performante..pentru ca una dintre ele cu siguranta este mai usoara si alte chestii de genul asta..ca aspect mi se par frumoase amandoua
Multumesc pentru parerile voastre si sper sa apara si altele |
este acelasi lucru in alt ambalaj ... doar ca la leon mai ai alte variante de motorizare 1.8T de 180 , 210 225cp
|
care e mai usora..ca in rest sunt identice;)
|
la fel. sunt cam aceeasi masina, acelasi producator... poti sa-ti dai seama usor vazand, spre exemplu, datele tehnice de la golf 5 gti si leon fr, acelasi 2.0fsi de 200 de cai, 7.3sec/100 pt seat, 7.2sec/100 pt golf.
|
Quote:
Si ca sa fiu ontopic: Cel mai bine te duci si le conduci pe ambele,vezi in care te simti mai bine,faci o lista cu plusuri si minusuri la cele 2 modele(e posibil sa fie mici diferente) si incearca sa alegi cu inima! Leon-ul sincer mi se pare mai deosebit ca si aspect...bine,poate sunt subiectiv,dar asta e parerea mea. Succes la alegere! |
nu cred ca e mare diferenta de greutate intre cele doua modele, sa fie 50 kg mai mult nu cred. eu as alege leonul, arata mai bine atat la exterior cat si la interior zic eu.
|
Se mai compara?:)
|
Leon ca sigur iesi mai ieftin la acelasi motorizari/dotari si un plus pt aspect exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning