![]() |
cine imi poate confectiona un vu-metru?
https://www.youtube.com/watch?v=LKSYw...e=channel_page ..ma intereseaza sa fie afisajul asemanator nu neaparat de dimensiunile acelea...apelez la cineva pentru ca sunt incepator la capitolul asta
|
Re: cine imi poate confectiona un vu-metru?
Aleyx_Oltcit daca ai facut rost de vu-metru sa imi spui si mie terog ca sunt si eu interesat de unul.
|
este o firma din CT care le face. YOURITRONICS.COM
nu sunt simple vu-metre. vu-metre simple pe 2 canale se gasesc la mag de electronica sub forma de kit-uri. Cautati pe goagle "kituri electronice" dar nu se compara cu cel prezentat pe youtube! |
Ce vrei sa spui DOOM e mai bun sau mai rau decat cel prezentat pe youtube?
|
da e ceva bani 130 $
|
Nu se face si daca se face costa mai mult decat 1 din magazin sau pe comanda la o firma care se ocupa cu asa ceva.
Nu pot sami imaginez o schema facuta manual pentru ceea ce am vazut pe youtube. Intradevar se gasesc vu-metre cu leduri sau analogice mono sau stereo da cu un singur rand de leduri (pe canal in caz ca e stereo). Si banuiesc ca sunt foarte scumpe din ce am vazut. Sper ca am fost de ajutor. |
Quote:
Parerea mea este ca ala de pe youtube isi merita din plin banii. 130 doalri Daca cumperi kit-uri stereo trebuie sa investesti cca 400 lei in ele - 10 kit-uri a cate 2 canale. Un kit stereo coasta 40 lei ( aproximativ ) la care se adauga si filtrele de frecventa pentru ca fiecare canal sa-ti lucreze pe o anumita frecventa. alte dezavantaje: montajul devine f complicat si mare ca dimensiuni. La cel prezentat pe youtube totul este facut prin programarea cipului cu ajutorul unui PC. Asta iti perimte functia de peak hold ( k la winamp ), diferite moduri de vizualizare, dimensiuni muuult ma reduse, consum mai mic .. etc. In concluzie: se merita sa cumperi KIT-uri doar daca te limitezi la 2-6 canale... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning