![]() |
Castigatorii vor fi desemnati prin eliminare.Va place ideea?
Aceasta etapa legal racing aduce o noutate. Castigatorii vor fi desemnati prin eliminare.
Va place aceasta idee ? Asteptam argumente pro si contra. |
Eliminarea gen turnee de tenis, adica piramdial?? sau altfel?
Cu eliminare e mai interesant avand in vedere ca vor fi mai multe curse in felul asta.... desi mai greu de organizat... Problema e, cum se stabilesc perechilie initiale?? ca s-ar putea ca unii sa fie dezavantajati... adica presupunand ca sunt 4 masini (si se fac perechi 1cu2 si 3cu4) daca 1si2 sunt cele mai rapide iar 3si4 cele mai slabe...si 1bate pe 2... iar 3bate pe4 => in urma eliminarii ajung in finala 1vs3.... desi 2 e mai rapida decat 3..... Daca se cronometra... cei care participa (si dau 500mii) vedeau si ei ce timp scot... (asta daca se afisau timpii) Oricum....le urez sa le iasa cat mai bine!!!! |
http://www.pauldesign.ru/honda/ph_st...tml?i=22_02_03
Asa este cel mai normal si competitiv... Bravo !!!! Hai ca deja incepe sa isi merite banu' !!! 400 si 1000m, acum asta... Bravo !!! :lol: |
bravo ma.. este mult mai bun acest sistem.. :) este si mai interesant de urmarit.. ;)
|
Personal mi se pare ca e o idee buna dar cred ca vor fi si dezavantaje pt.ca masinile vor fi inegale. Depinde si de sofer oricum......dar va fi interesant si se merita banii!
|
Re:
Si mie mi se pare o idee buna...e mult mai palpitant...
Oricum sper sa iasa ceva frumos...si sa nu se mai bage oamenii pe traseu...ca poate o sa fie soferii nevoiti sa puna frana si sa fie eliminati Respect |
suna f bine... acum sa vedem si cum o sa iasa... eu sper din tot sufletul sa vada toti.... asta e cel mai important.. sa nu se calce iar in picioare... ca sa vada..
|
Eu nu imi place ... pentru ca nu e fair, dar 100 la 100 o sa fie mia spectaculos.
Parera mea este, ca cel mai bun ar fi cu: Eliminare cu timpii. Fiecare din participantii da 2 ori. Dupa asta este final fara timpii cu 8 cel mai buni masinii in fiecare grupa (sau 4 depinde cati participantii sunt). Care castiga merge mai departe. 1/4 final: Timp 1 sa cu timp 8, timp 2 da cu timp 7 etc ... 1/2 final: si final ... |
E mai spectaculos asa , doar sa nu ai ghinionul sa cazi din prima cu cel mai tare din grupa , sa te elimine si sa fi dat niste bani degeaba :) (adik fara sa iti stii macar timpii)
|
Pentru aia sunt liberele... :wink:
|
In cazul asta poti sa te bagi si tu Hondare
|
Pentru libere ???? :P :P Da, ar fi o idee... Dar sunt in subsolul grupei, cu numai 122 cp, pe cand grupa se termina la 160. Asa ca nu prea am cu cine sa fac libere... :cry: Poate cu astia de la B... :!:
|
Da ptr.libere.Si ca sa nu fiu in afara topicului mi se pare buna idea.
|
...mi se pare super ideea .....
sa se faca gen piramida k la fotbal...ar fi ceva super -1-- -2--------> _1__ -3--....................>>___1___ -4--------->_4__ -5-- ........................................>>>>----7---- ( asa ar fi cel mai bine ) -6--------->_6__ -7--.....................>>___7___ -8--------->_7__ ...asta e parerea mea..poate ma insel !! :peace: |
Eu nu sunt de acord, in primul rand pentru ca nu toti au sanse egale. Al 2-lea motiv e ca dureaza mult mai mult si daca merge ceva prost (cum de altfel s-a intamplat la toate etapele de anul asta), iar nu vor apuca sa se dea grupele \"mari\". Ultimul si probabil cel mai important motiv ar fi ca probele eliminatorii necesita un numar fix de participanti. Cel mai corect e pe timpi, cu 2-3 manse pentru fiecare grupa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning