![]() |
Golf 1 - in progress
6 Attachment(s)
decurand mi-am achizitionat un mk1 din 83 momentan masina arata jalnik am luat-o foarte foarte ieftin e mult de munca ...dar vreau sa imi realizez visul masina momentan este o epava
|
Re: new g1 "in progress"
5 Attachment(s)
decurand masina a fost mutata din lokul respectiv (parcare penny market 1 decembrie) la un prieten la curte....acolo am inceput sa ma apuc de treaba am scos totul din ea inafara de bord....si am gasit multa multa rugina de asemenea si o gaura in partea soferului gen flinstone :D am inceput in partea din spate am indreptat tabla unde suferise micul accident am scapat de gaura de langa rezervor si de rugina si gaurile dp evazarile din spate.... am scos chitul urat cu care era prins parbrizul si a venit un cheder nou (specific ma voi misca greu cu proiectul deoarece sunt student si am salariu foarte mik si mai ales in perioada asta sunt in sesiune :P)
|
1 Attachment(s)
si uite asa yepurasul a primit o trompeta cu care sa se joace kand o sa se faca bine :P
|
unde e chederu de la mine? :lol:
|
da nu se vede k e pe masina :)) vrei sa iti multumesc ei bn nu iti multumesc :))) bine man ms orikum te-am cinstit bine nu?
|
anunt AM NEVOIE URGENTA DE 2 ARIPI DE G1 IN STARE BUNA.... cine are sa posteze
|
vad k te-ai apucat bine de ea...hai Bafta!! o sa urmaresc 'progresul' in continuare :D
|
Salut,
Un thread promitator. Vreau sa te intreb asa de curios, cu ce ai reparat caroseria acolo unde a fost ruginita.Sper ca, nu doar cu chit. Bafta! |
interesanta treaba, o sa iti trebuiasca timp sa o faci, o sa intampini o gramada de lucruri placute si neplacute......spor si bafta la reparat
|
pff...si eu care ziceam ca am mult de munca...de acum o sa tac din gura...
|
bafta la treaba si rabdare multa daca vrei sa iasa ceva bine, ce motor are masina ?
|
{dubmaniacks}: nu e facuta ku chit... a fost curatata si facuta ku plasa de fibra si fibra am zis sa nu pun aparatul de sudura k nu am facut nimik la sudura tabla se decaleste si rugineste foarte repede {charlieptm} : motor k al tau din kate am vazut 1300 cutie 4.1 P.S: am foarte mare nevoie de 2 apripi dp fatza in stare buna
|
E bine, dar nu cred ca o sa te tina nu stiu cat de mult.
spor la lucru |
cat o sa tina bine nu mai tine bagam tabla ....am vb cu un tinichigiu foarte invarsta are vreo 75 de ani a venit la mine la munca sa isi cumpere un radio :D eu muncesc in hipermarketul auchan ...si am vb putin ku el si mi-a spus in felul urmator tinichigia cea mai buna cand inlocuiesti bucati de tabla este cea la electric mic dar trebuie sa fi meserias sa nu faci gaura in tabla...electrikul lucreaza la temperaturi mici....si mai mi-a zis ceva....dk vreau tinichigie kalumea.... sa o fac cu pulmb si ku lampa e nu mai are moarte nu crapa ...dar mi-a zis k e bn si ku tehnologia de azi ku fibre curatat bine lokul dat cu feruginol apoi lasat 1 ora dupa kare pus pe ambele parti plasa de fibra si o bucata la mijlok si aia e
|
momentan astept salariu urmeaza sa ii fac podeaua sa curat tot pe langa motor ...as da motorul jos sa nu am bara momentan.. si o antifonare si o insonorizare :D..... vreau sa fac haionul clar si ma gandesc ce sa fac la stergatoare sa desfiintez unu si sa am unul singur sau sa le las asa astept pareri
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning