![]() |
E36 - 325 - B 82 CCS
6 Attachment(s)
2.0 24 vanos 1994,are 185000 km
jante pe 17 replica m3 dream :) instalatie HID 8000K dublu climatronic incalzire in scaune autoblocant nu stiu ce raport:) {1-50 a2-90} si cam atit, imediat dupa rar urmeaza evacurea:)...am uitat sa mentionez ca are geamuri rabatabile |
Re: BMW E36 320i COCOSATU
Da fratilor eu sunt proprietarul masini de 3 saptamani
Astept parerile voastre si sfaturi ;) |
Quote:
|
Da frate merci frumos;) Chiar ca am muncit pe brinci pt ea:))
|
Re: E36 - 320i COCOSATU
Nici o parere nimic?:(
|
frumoasa sa o stapanesti sanatos, buna alegere cu jentile. team mai vazut prin trafic dak nu ma insel pe la piata titan!!! felicitari si spor la treaba;):D
|
merci frumos da se poate sa fi fost da mai acum ceva zile in urma cred.
Masina asa am luato cu jentile care le are Vreau sa-i vopsesc pragurile si bara fata spate culoarea masini . Ce ziceti? |
neaparat vopsite alea. si semnalele din aripi-albe, si sa scapi de carlig :)
interiorul cum e ? |
Interioru e "tipla " pe bune (fara piele) da e beton nu am probleme incalzire in scaune .
Da o sa scot cirligu atunci cind o sa vopsesc bara spate ,fata si pragurile ca oricum ca sa il dau jos trebuie sa dau bara jos :) ;) |
Quote:
Multumesc de sfaturi;):peace: |
spune la baieti ca ai geamuri rabatabile =)))))))))))
DIRECTOREEE=)))) |
Da asa e Directore sunt pe geamuri ultimu ragnet:)) Manivele de "carbon" da nu ma deranjaza deloc;)
Tu vorbeste:)) Biela ce face biela iese si ea prin bloc saptamina asta sau saptamina viitoare:)) |
Mergem maine la un Drift Directore? Sau care vreti sa mergeti sa ne dam frumos ca e ud pe jos si merge mai bine? mai pe la 8-9 seara. claudiu_demy adresa de mess.
:) |
te sun eu diseara
|
Care veniti astazi cu E36 pe la Romexpo si pe la ce ora , sa mai stam si noi de vorba despre una alta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning