![]() |
Gallardo pt politia italiana!!!!!
Se pare ca politia italiana incepe sa se doteze serios...aviz amatorilor de curse. Maine poimaine o sa vedem Subaru WRX Sti in dotarea politiei la noi, cu care sa poata sa-i alerge pe bietii vitezomani. Sa dea Domnu' sa nu-shi permita. Vezi link:
http://www.masini.ro/stiri-detalii,1...a-italiana.htm |
lool cat de tare... doamne fereste sa le treaca prin cap romanilor sa faca asa ceva... nici ca mai fuge vreunu de ei.. :)
|
Hehe...maine poimaine isi duc Passaturile la tuning...Si dup-aia da-i tata urmariri... :P
|
Din cate stiu eu Passaturile de politie sunt tunate din fabrica (au chip de putere). Asa le-a comandat Statul si asa le-au facut nemtii. Am auzit asta din mai multe surse, nu cred ca ma insel.
|
Pai mi se pare normal ca atunci cand comanda pt asa ceva sa le ia cat mai \"competitive\" :) Asa tin si eu minte din ce se vorbea atunci cand le-au adus, ca ziceau ca sunt mai speciale...
Poate se baga vreunu la o legala... sa vedem ce stiu... :lol: |
eu am vb cu un gabor pe care il stiu s fac una mica cu el da nu prea are curaj (cica il dau astia afara) . Poate il conving pana la urma. :lol: :lol: :lol: :lol:
sory for offtopic |
in caz te dai cu el sa ne spui si noua rezultatul :lol:
|
degeaba le au ca nu stiu sa le conduca si mai vezi si cite un plutonier de 50 de ani pe ele care a condus numai dacia si ciinele la plimbare iti vine sa iti dai palme .eu numai pentru masina aia m-as face politist in resttttttttt
|
Re:
Quote:
|
pai...cred si eu :lol:
|
Re: Gallardo pt politia italiana!!!!!
Quote:
Si ca o paranteza, am vazut stirea asta acum 5 minute si pe tvr si pe ProTV. la tevere s-au facut de tot cacatu', pronuntau Gallardo exact asa cum se scrie, de parca e cuvant romanesc, imi venea sa ii strang de gat cand am auzit cum vorbesc ei de lucruri sfinte :lol: Iar ProTV au dat-o numai in metafore, au avut curaj doar sa spuna Lamborghini, da' nu am auzit deloc sa incerce pronuntia la Gallardo (sau chiar nu stiau despre ce model e vorba?), ii dadeau inainte numai cu \"bolidul\", \"bestia pe 4 roti\"... penibil :? |
dupa ce-am vazut pe forum poza aia din Bucuresti cu alea 2 aliniate la semafor..... nu ma mai impresioneaza ca are Politia Italiana asa ceva....
|
Am vazut cat de tunate sunt Pasaturile aste de politie,nu au putut sa prinda un Golf 4 TDI :D asa k...Indiferent de masinile pe kare le-ar da gaborilor nu prea stiu sa le conduca si e mai bine asa :D .Respekt
|
***autocenzura***
|
Offtopic : golf 4 1.9 Tdi a tinut in sah Passat-urile de garda ??? :))))))))
Ar trebui sa facem scoala cu ei asa poate ne-am scoate bani de pista de drag :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning