Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Seria 1 Convertible - Poze Spion (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/12636-bmw-seria-1-convertible-poze-spion.html)

RoSonic 06-02-06 14:59

BMW Seria 1 Convertible - Poze Spion

6 Attachment(s)
Camuflat bine de tot, BMW Seria 1 in varianta \"convertible\" a fost surpins in teste.

:arrow:

orlando 06-02-06 15:05

sigur este bmw?
ptr ca nu vad mustatile caracteristice...si in plus nu are nimik legatura cu seria 1 kiar nu vad nici o asemanare cu bmw seria 1 normal...este groaznica dupa parerea mea!

sil4tuning 06-02-06 15:15

nici mie nu mi se pare a fi bmw ....mai degraba ceva englezesc ..

NWZeu 06-02-06 15:19

daca ii pune hardtop escamotabil si o sa mentina liniile o sa fie un competitor serios ptr 307CC, sunt curios ce motorizari o sa aiba.

fanete 06-02-06 15:19

tocmai asta e si ideea sa nu para a bmw si are grila fatza schimbata
daca avea grila specifica automat se recunostea masina
eu zic sa va uitati la jante nu vi se pare ca seamana cu cele de pe seria 5... ;)

RoSonic 06-02-06 15:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sigur este bmw?
ptr ca nu vad mustatile caracteristice...si in plus nu are nimik legatura cu seria 1 kiar nu vad nici o asemanare cu bmw seria 1 normal...este groaznica dupa parerea mea!

Pai nu prea ai ce detalii specifice seriei 1 sa vezi.... ca se observa ca toata caroseria este acoperita! botul este acoperit, se vede decupajul, usile la fel, aripile (vezi la manere si la capacul rezervorului ce adancitura este)

Mustang 06-02-06 15:29

vb lui sil ... chiar seamana cu o masina englezeasca :D

RoSonic 06-02-06 15:32

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
tocmai asta e si ideea sa nu para a bmw si are grila fatza schimbata
daca avea grila specifica automat se recunostea masina
eu zic sa va uitati la jante nu vi se pare ca seamana cu cele de pe seria 5... ;)

Foarte corecta observatia legata de jante.... aceleasi jante erau si in pozele spion ale modelului in 3 usi. :wink:

wlady 06-02-06 16:05

yo zic sa lasam discutiile asupra faptului ca nu ar fi un bmw si sa ne concenram mai mult pe ce putem sa vedem la ea .. mie mi se pare chiar reusita .. ma gandesc si la un pret .. de la 20.000 $ in sus :lol: ... oricum e super tare .. banuiesc ca o sa bage si niste motoare tari ... :o

Nautilus 06-02-06 16:10

Re:

Quote:

sigur este bmw?

Macar Seria 1 era urat, dar de o uratzenie care dadea impresia de forta... asta parca e un MG TF reparat cu ciocanul :)

~Nautilus

wlady 06-02-06 16:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Nautilus\"
Quote:

sigur este bmw?

Macar Seria 1 era urat, dar de o uratzenie care dadea impresia de forta... asta parca e un MG TF reparat cu ciocanul :)

~Nautilus

da :lol: :lol: e chiar tare faza :lol: .... oricum nu cred ca seria 1 e urata e chiar simpatica

Eugen_TL 06-02-06 16:25

mie sincer sa fiu imi place si asa cum arata.. asa cum e zici ca e masina britanica..... doar jentile arata oarecum ca pare a fi un bmw..... sa asteptam si sa speram ca o sa arate bine ca decapotabila! :shock:

baghy83 06-02-06 19:38

sigur e bmw.l-au deghizat foarte bine nemtii astia

bakal 06-02-06 20:46

ar fi si normal ca o masina aflata in teste sa nu semene cu ce va iesi pe piata. e chiar frumusel, adica ceea ce se contureaza a fi.desi cred ca e un concurent cam apropiat de z3 si z4. toate vor fi cabriolete de clasa mica, chiar daca z-urile sunt considerate roadstere. poate fi si un topic nou, nu?

Cosmin255 06-02-06 22:13

1 Attachment(s)
Va arata cam asa ceva?

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning