![]() |
Supraalimentare cu hidrogen e posibil?
As deschide aici un subiect.
Am studiat sistemele de nos si m-am gandit nu se poate inlocui nitro-ul cu hidrogen? Stiu ca e de trei ori mai periculos dar si avantajele obtinute cred ca sunt mult mai mari. Apelez la voi sa ma lamuriti in legatura, ca voi ati facut tuninguri si cam stiti ce merge si ce nu dar sunt curios. Oricum cred ca peste vreo luna o sa incerc sa fac ceva experimente pe un motor, adica o sa incerc sa supraalimentez si o sa introduc o cantitate mica de hidrogen sa vad ce se intimpla. Pana atunci cer parerile voastre. |
tu vrei sa iti ia foc motorul dintr-o secunda????
nu se poate!!! :o :? :? :? |
Nu ma pricep la chimie prea mult, dar iata ce am gasit:
Quote:
As sugera ca in momentul in care vreti sa deschideti un subiect de care nu aveti habar, sa va interesati putin pe net, ca nu strica, altfel riscati sa va faceti rau de ras... |
bai....gandestete oleaka.....deci ar merge...da tre sa ai ditamai metalu(titan sau ceva f rezistent) chiulasa sudata...sa fie turnat motoru` :lol:
si apoi o butelie cu hidrogen..+ injectoare speciale...ca nu ai cum sa bagi in filtru de aer...sa til ia prin carb....ca e degeaba....deci.....e cam imposibil in romania...ar trebui sa ai ffffff multzi bani....sa shtii ca yo mam gandit..da`.....mam lasat...si ma chinui sa fac rost de nijte gaz ilariant 8) poate reusesc ceva |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning