![]() |
Izolare & Marire putere subwoofer??
Salut!
Nu e legat de Car Audio, dar tot de domeniul audio tine, si m-am gandit ca, ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi, recomandari.. Am un sistem Genius 5.1 5000w PMPO, 150w RMS (subwoofer 75w 8 ohmi, 15w sateliti), si as vrea sa-l modific. Vreau sa-i pun difuzor-ul de bass mai puternic. Problema e ca are amplificator incorporat, si ma gandesc, ca daca pun difuzor mai puternic, se poate arde ceva. M-am gandit la un subwoofer de aprox 150-200w, 4 ohmi sau eventual chiar 2 ohmi. Am inteles ca, cu cat e mai mic ohm-ul, cu atata suna mai bine, dar nu stiu cat suporta amplificatorul. Ar trebui sa schimb rezistentele de pe amplificator? :-? |
Re: Marire putere subwoofer??
Quote:
Este exact pe dos, cu cat e mai mic cu atat suna mai prost, adica mai neclar, insa mai tare. asta e singurul avantaj la rezistenta mica: suna tare. |
Quote:
Quote:
Eventual iti faci un subwoofer separat cu amplificare activa sau chiar pasiva. |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca o chestie, poate ma puteti ajuta, sa nu mai deschid alt topic.
De un timp imi baraie cam urat subwooferu, nu mai scoate bass-u ala fin si placut, si daca dau spatele de la subwoofer jos, nu mai baraie. Ma gandesc ca scapa aer pe undeva, cu ce as putea izola? M-am gandit sa i-au niste silicon, sa pun roata la capac, ca un fel de garnitura.. oare ar merge? N-am facut prea multe poze.. sper sa se inteleaga din poze la ce ma refer. Sistemul este un Genius 5.1 SW 5000, il stie cred ca toata lumea. :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning